Cei doi au fost surprinși de mai multe ori împreună, la mare sau la concertele artistului, însă celebrul cântăreț a refuzat să vorbească până acum despre viața lui personală, în timp ce Gina a dat diverse declarații în presă în care lăsa de înțeles că cei doi sunt foarte fericiți împreună.

Astfel, fanii acestuia sunt curioși dacă Smiley s-a însurat, în secret, sau dacă are planuri de nuntă. Artistul a răspuns imediat fără să stea pe gânduri, în cadrul unei emisiuni TV, precizând că deocamdată nu se gândește la căsătorie.

Citește și: Încă o vedetă de la Antena 1 este însărcinată! Va deveni mamă pentru prima dată la 32 de ani

Gina Pistol și-ar dori să se căsătorească

„Doamnele și domnilor, Smiley nu este însurat și nici nu a fost vreodată. Și nici nu plănuiește,  deocamdată mai stăm”, a declarat artistul, într-o emisiune TV.

Răspunsul nu pare a fi pe placul Ginei Pistol, care a mărturisit recent, la Acces Direct, într-o discuție cu Scărlătescu, că și-ar dori să meargă curând în fața altarului. Scărlătescu a dezvăluit că se va căsători în  curând, iar Gina a reacționat imediat. „Dacă mi-o iei și mie înainte (cu nunta) chiar mă supăr. Cum ar fi să mi-o ia Cătălin Scărlătescu înainte. (…) Când o să mă mărit eu, dacă o să mă mărit vreodată, el nu va lipsi de la fericitul eveniment”, a spus blondina râzâmd, fiind însă întreruptă de Scărlătescu: „Hai, mă, nu mai forța băiatul, lasă-l în pace”.

„Nu-l forțez, mă, dar totuși am și eu 37 de ani, cred că ar trebui să mă gândesc la asta. Femeile sunt deja măritate la vârsta mea”, a spus Gina la Acces Direct.

Citește și: