Mulți s-au întrebat de ce s-a grăbit Roxana Hulpe să se mărite, după doar câteva luni de relație cu Bogdan Rădulescu, unul dintre managerii festivalului Untold, însă răspunsul e în imagini: dragostea imensă care îi leagă și bebelușul care ar fi pe drum. Cel puțin asta reiese din fotografiile neoficiale de la cununia civilă, care a avut loc weekendul trecut. Invitații s-au bucurat de bucuria lor și au publicat pe rețelele sociale imagini needitate, în care știrista de la PRO TV nu-și mai ascunde burtica. Silueta Roxanei și rochia superbă, cambrată, au evidențiat rotunjimile specifice maternității.

Roxana Hulpe e gravidă? Pozele de la nuntă în care știrista PRO TV nu-și mai ascunde burtica

Mai mult, au fost și mesaje clare, care nu mai lasă loc de speculații. Pe o poză, în care viitoarea mireasă apare alături de o fetiță, este scris mesajul: „trei minuni”. Și gestul protector al lui Bogdan Rădulescu, care ține mâinile pe burtica Roxanei, în mai multe imagini, poate fi o dovadă că povestea celor doi se scrie frumos și repede, dar nu în doi, ci în trei. „Am totul. Această clipă pentru totdeauna”, a scris Roxana Hulpe pe Instagram, trăind cele mai frumoase momente din viața ei, de până acum.

roxana-hulpe-si-bogdan-radulescu-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cine e soțul Roxanei Hulpe

În luna mai, frumoasa blondină se afișa pe Instagram cu Bogdan Rădulescu, cel care, alături de Edy Chereji, a înființat festivalurile Untold și Neversea. Însă adevărata confirmare a venit în iunie, căci Roxana Hulpe și-a sărbătorit ziua de naștere la mare, în compania prietenilor și a noului iubit. Vedeta PRO TV este extrem de îndrăgostită și a publicat filmulețe și poze de la petrecerea de pe plajă, când se sărută și se îmbrățișează cu Bogdan. „Avem puterea să zâmbim, să fim exact cum vrem să fim. Iar eu sunt atât de fericită!”, a scris ea.

Citește și: Roxana Hulpe, cu părinții la UNTOLD, după ce a fost cerută de soție chiar pe stadion. Tatăl ei, preot în Gilău, s-a distrat la festival împreună cu viitorul ginere

Citește și: Roxana Hulpe s-a despățit de chef Alex Petricean și s-a afișat cu noul iubit. Cine e bărbatul care o face fericită pe frumușica de la PRO TV