CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Înainte de toate, principiile din medicina Qi spun că ridurile din colțurile gurii sunt legate de o digestie deficitară și de probleme care ar putea perturba buna funcționare a colonului?

Din fericire, activitatea colonului poate fi ușor remediată prin dietă: include fibre în alimentația ta zilnică, include cereale, legume, multe vegetale cu vitamina D, multe lichide și mai ales mișcare.

Grijile mărunte și ridurile

De multe ori, ridurile din colțurile gurii sunt asociate cu sedentarismul, cu o viață monotonă, fără prea multe satisfacții, cu grijile mărunte cotidiene.

Încearcă să îți schimbi starea de spirit. Plimbările lungi, gimnastica, yoga, vizionarea filmelor vesele și întâlnirile cu prietenele pot fi surse de bucurie, de zâmbet și de sănătate. 

Ridurile din colțurile gurii: o stare continuă de insatisfacție

Liniile din jurul gurii care apar prea devreme sunt adesea cauzate de trăirile negative, de insatisfacțiile pe care le adunăm zi de zi, de sentimentul de amărăciune, neputință sau iritare. Toate aceste lucruri pot duce către depresie sau către o stare continuă de nemulțumire.

Dacă te recunoști în această descriere, trebuie să iei măsuri imediat și să nu lași sentimentele negative să te copleșească. Apelează la oamenii care te iubesc și care te sprijină emoțional, întâlnește-te mai des cu prietenii veseli și plini de viață. Încearcă să mergi la un consultație la un psihoterapeut.

Schimbă-ți stilul de viață și de gândire, învață să te mulțumești cu puțin și să fii mai relaxată, mai echilibrată și mulțumită de ceea ce ai realizat până acum.