A venit și noul an! Mergem înainte cu speranță, încredere și mai ales cu planuri mari! Pentru că acum este un moment perfect pentru pus dorințe și pentru stabilit strategii pentru o viață mai bună și sănătoasă.
Dar cum a gândi nu e totuna cu a acționa, fă-ți o listă cu îmbunătățiri pe care le-ai putea aduce stilului tău de a trăi și a mânca în 2019. Iată ce ar putea include aceasta. Nu uita, nu ești singură pe acest drum către o viață mai sănătoasă și către zile mai pline de energie. D’aucy este aici să te sprijine!
Aș vrea să slăbesc
Nicio lună a anului nu a auzit mai des această dorință decât ianuarie. Îți dorim succes, dar după cum știi deja, problema nu e neapărat slăbitul, ci menținerea greutății. Pentru aceasta, va fi necesar să menții o dietă echilibrată și, cel mai bine, să adopți un stil de viață ușor diferit, cu mai multe salate și mai puțini carbohidrați. Redescoperă ce bune sunt legumele, dă iama în raftul d’aucy. Alege conservele din gama Al Vapore: nu va fi nevoie decât să le deschizi, să le presori cu sare, condimente, un pic de verdeață și, eventual, niște ulei de măsline și gata gustarea cea sănătoasă și cu puține calorii.
Aș vrea să consum dulciuri doar la aniversări și ocazii speciale
Renunțatul la dulce e o luptă grea, pe care o cunosc multe femei. Are legătură cu punctul 1, și anume cu menținerea siluetei, dar și cu faptul că auzim tot mai des că zahărul aduce mai multe neajunsuri decât beneficii. Nevoia de dulce poate avea numeroase cauze, dar mesele suficient de dese și cu un conținut bun de proteine – vegetale și animale – te vor ajuta să eviți gustările dulci. Și cum de cele mai multe ori mâncăm dulce pentru că tonomatele cu ciocolată sunt cele mai apropiate, ai grijă să ai mereu cu tine conserve d’aucy, din care poți întocmi rapid o salată consistentă chiar la locul de muncă. Sau pe care le poți mânca așa, pur și simplu. Legumele din gama Al Vapore sunt pregătite cu ajutorul aburului și al unor tehnici de vidare, ceea ce determină un conținut foarte scăzut de suc și un mare procentaj de produs solid. Deci îți va fi foarte ușor să le consumi, oriunde te-ai afla.
Aș vrea să nu mai mănânc „prostii”
Că mănânci dulciuri și cronțănele la serviciu, este de înțeles până la un punct. Dar uneori continui și acasă, nu-i așa? Ferește-te de fast food, patiserie și alte tipuri de mâncare nesănătoasă măcar când ești acasă. Chiar dacă ai multe de făcut, e simplu să gătești ceva hrănitor și bun! Poți să faci pește sau pui la grătar, cu o garnitură de mazăre, fasole verde ori galbenă. Sau poți să faci o pastă rapidă din conserve de năut sau linte. Pe termen lung, va fi mult mai bine pentru sănătatea și silueta ta.
Aș vrea să fac mai multă mișcare
Cred că fiecare dintre noi și-a propus asta de cel puțin 10 ori pe an. De cele mai multe ori, motivul care ne împiedică este lipsa timpului. Dar, alegerile inteligente te pot ajuta să economisești timp. Spre exemplu, poți folosi conserve de legume ca să tai semnificativ din durata de preparare a mâncărurilor. Sau poți să improvizezi cu salate ușoare, de verdețuri, legume proaspete și legume d’aucy, care îți vor lăsa mai mult timp la dispoziție pentru a merge la sală sau pentru orice altă pasiune a ta.
De ce e bine să ai mereu la îndemână legume d’aucy? Pentru că păstrează o mare parte dintre nutrienții naturali datorită sistemului eficient de conservare, ce combină preparea în abur și vidarea. Astfel, se păstrează textura bogată și gustul bun. Legumele d’aucy sunt variate, deci îți va fi foarte ușor să-ți găsește sortimente pe plac. Spre exemplu, gama Al Vapore cuprinde grâu spelta, soia boabe, quinoa, porumb, mazăre, fasole roșie, năut, linte, sfeclă roșie și amestec mexican.

Dacă încă nu te-ai convins, urmărește un expert! Chef Cătălin Scărlătescu gătește folosind conservele noastre. Urmărește-ne pe Facebook și învață de la cei mai buni cum să pregătești rapid mâncăruri sănătoase.