Celebra actriță a mărturisit că nu știe dacă mai are de trăit doar câteva zile sau câteva luni, fiind în stare terminală, dar pe lângă faptul că se luptă cu boala, cele mai mari dureri de cap și probleme i le face o firmă de aigurări americană care refuză să o despăgubească după ce casa ei din Los Angeles a fost distrusă de incendiile de vegetație în 2018.  Shannen susține că se roagă de aproape doi ani de cei de la agenția State Farm să-i repare casa așa cum era sau să-i ofere despăgubiri în valoare de aproape 2.700.0000 de dolari cât valora casa.  Ea a dat compania în judecătată încă de anul trecut.

Cu toate acestea, reprezentanții firmei de asigurări i-au oferit puțin peste un milion de dolari, susținând că nu au de ce să-i restituie suma totală a casei, pentru că structura casei nu a suferit daune în urma incendiului.  Ei susțin că suma pe care i-au oferit-o îi ajunge pentru a reamenaja locuința, pentru a angaja o firmă de curățenie să-i curețe casa și pentru chiria timp de un an pentru o casă temporară.

Reprezentanții comapniei de asigurări susțin că actrița a continuat să fumeze

Reprezentanții companiei susțin că îndrăgita Brenda se folosește de boala ei pentru a câștiga simpatie în procesul intentat împotriva lor, iar faptul că are cancer în fază terminală și o boală pulmonară cronică  nu înseamnă că trebuie să-i reconstruiască în totalitate casa la suma de  2, 7 milioane de dolari cât valora.

 

„Practic ea cere să îi reconstruim întreaga casă la costul de 2,7 milioane de dolari pentru că are cancer la sân și o boala pulmonară obstructivă cronică. De fapt, în prima frază din declarație ei își dezvăluie planul de a demara un proces prin care să câștige simpatie pentru ca State Farm să fie nevoită să-i reconstruiască întreaga casa”, susțin reprezentanții companiei de asigurări, care nu sunt deloc impresionați de boala actriței.

 

Mai mult, aceștia o atacă pe actriță și susțin că deși anul trecut Shannen a fost diagnosticată cu cancer în staduiul IV și are probleme grave cu plâmânii, actrița a continuat să fumeze:„Are cancer în stadiul IV, dar a continuat să fumeze până în martie anul trecut…”.

Avocatul actriței susține că aceste acuzații sunt total false și că stesul cauzat de neseriozitatea companiei de asigurări i-a făcut foarte mult rău lui Shannen și a făcut ca boala să revină.

Shannen susține că vila sa din Los Angeles este nelocuibilă și  a depus plângere împotriva State Farm, cerând daune pentru refuzul „nejustificat” al companiei de a-i plăti despăgubiri.

Shannen Doherty (48 de ani) a devenit celebră grație rolurilor Brenda Walsh din serialul „Beverly Hills 90210” și Prue Halliwell din serialul „Farmece/Charmed”.

 

Citește și: