Se știe faptul că nimic din viața familiei regale britanice nu ar trebui să ”transpire” în presă. Dar popularitatea și interesul uriaș pentru fiecare membru cu sânge albastru, mai ales pentru Regina Elisabeta a II-a, i-au înduplecat pe unii angajați de la palate să dezvăluie, sub protecția anonimatului, câteva dintre secretele unuia dintre cei mai longevivi monarhi din lume.

Citește și:  6 trucuri esențiale pentru părinți, înainte de începerea noului an școlar

Sopre exemplu, cum își petrece Regina serile? Se pare că îi place să se uite la televizor și să comenteze îndelung diverse subiecte cu Prințul consort Phillip. În vacanţă, îi place să construiască puzzle-uri gigant și să dezlege cuvinte încrucişate. Când pleacă în diverse călătorii, îşi ia tot timpul cu ea ceaiul Fortnum&Mason, apa Malvern, perna cu fulgi de gâscă realizată pe comandă, bomboanele Barley şi tradiționalii biscuiți- “shortbread”.

Regina Elisabeta a II-a le cere angajaților să-i calce ziarele

Cocktailul preferat este realizat jumătate din gin, jumătate din vin Dubbonet cu 15% ( un vin puternic fermentat cu diverse condimente), cu două cuburi de gheaţă şi o felie de lămâie.

Înainte de culcare, îşi consemnează activitatea de peste zi şi gândurile într-un jurnal intim pe care nimeni nu are voie să îl citească, ferecat zilnic într-un seif. Seara, Elisabeta a II-a savurează  un Martini sec, iar ziua se termină cu o cupă de şampanie. Aceasta trebuie să aibă o anumită temperatură, niciodată foarte rece, altfel nu o bea. Dacă ceva nu îi convine, atunci toată lumea își va da seama, deoarece suverana își răsucește minute la rând verigheta.

Dar o manie de care publicul a aflat recent este cea privind ziarele. Atunci când la palat sosesc ziarele în fiecare dimineață, desigur o colecție uriașă, Regina nu pune mâinile pe ele până nu sunt călcate! Da! Cu fierul de călcat, de către un angajat special pentru această misiune. Elisabeta a II-a nu suportă să se păteze cu cerneală tipografică.

Parfumurile preferate sunt marca Floris of London, nu sunt ediție limitată sau exclusivă, însă nimeni nu știe cu adevărat ce își alege Regina din toată gama.

Îşi îngrijeşte pielea cu produse Clarins, întotdeauna rujul este această marcă, şi mai foloseşte şi o cremă anti-îmbătrânire.

Citește și: