Totul s-a întâmplat pe linia de autobuz 330, la primele ore ale dimineții, anunță Libertatea.ro, care citează postarea de pe Facebook a unuia dintre călători, o femeie.

“3 ianuarie, ora 05.45, autobuzul 330. Unui om i se face rău. Călătorii observă că abia mai respiră, ochii îi ies din orbite și nu mai răspunde la stimuli. O femeie sună imediat la salvare. Alertat, șoferul oprește în stație și spune că nu mai poate pleca până nu ajunge Ambulanța. Omul, inert. Lumea se uită dacă mai respiră.

În tot timpul ăsta, o țață nu tace din gură o clipă, nemulțumită că întârzie la serviciu și că ea a plătit abonament. Un alt călător nemulțumit îl scuipă pe șofer și coboară”, descrie situația Monik Krajnik, martoră la incident.

”Un fleac, probabil a avut doar un mic AVC”

”Omul dă semne că își revine. Un fleac, probabil a avut doar un mic AVC (Accident Vascular Cerebral – n.red.), floare la ureche. Speriat de scandal, omul, clar confuz, îl roagă pe șofer (care venise și el în spate, printre călători) să pornească.

Ce să zic? La mulți ani? Atât de mult ne-am înrăit, încât ajung oamenii să moară lângă noi în timp ce stăm blocați în propriile nemulțumiri și frustrări”, își încheie postarea Monik Krajnik.

Foto: Libertatea

Vezi si un alt incident, de această dată de la metrou, de acum două săptămâni.

Citește și:

Una dintre cele mai bogate și curtate moștenitoare ale lumii se mărită în sfârșit. Inelul e cu adevărat masiv!|GALERIE FOTO

Nici că se putea un cadou mai frumos pe 2018! Jessica Alba a născut un băiețel adorabil|FOTO

Și talentate și școlite: Iată care sunt vedetele deștepte de la Hollywood|GALERIE FOTO