Privește cu atenție imaginea de mai sus și vezi care din ele se potrivește cu obiceiul tău de a stoarce tubul cu pasta de dinți. Dacă îl rulezi de la capăt sau dacă îl strângi de undeva de la mijlocul tubului, gestul poate avea altă semnificație.

Dacă rulezi tubul de la capăt

Să fim sinceri! Puține persoane fac acest lucru! Trebuie să fii foarte ordonat și obsedat de simetrie, de curățenie și de economie ca să storci așa un tub cu pastă de dinți sau cu o cremă de mâini. Dacă te recunoști în desenul de mai sus la prima poziție, în mod sigur ești o persoană foarte ordonată. Ții foarte mult la casa ta și la lucrurile tale, ești atentă la curățenia din jur și ești atentă cu musafirii tăi. Ești o perfecționistă, ești calculată și cumpătată cu banii, pentru că nu îți place să irosești nimic. Ești obișnuită să muncești mult, să aduni, să ai și mai ales să te bucuri de un confort deosebit, pe care alții nu îl au. Viața ta este foarte aglomerată, dar organizată.

Dacă storci tubul de pastă de dinți de la mijloc

În cazul în care cel de al doilea desen ți se potrivește, ești o persoană activă, realistă și cu picioarele bine înfipte pe pământ. Nu ești prea organizată și cumpătată, dar știi exact ce ai de făcut, ești o profesionistă și nu te lași doborâtă de niciun eșec. Pentru tine, orice noutate este o provocare și ai mult curaj să faci față tuturor situațiilor neplăcute. Ești sociabilă, cunoști multă lume, îți faci prieteni ușor și nu îți este teamă să vorbești în public. Ai șanse mari să ai o carieră frumoasă, cu o funcție de conducere.

Dacă storci tubul de la capătul superior

Sunt surprinzătoare lucrurile pe care le spune despre tine acest obicei. Se pare că ești o persoană destul de încăpățânată. Poți face eforturi și compromisuri mari pentru a obține ce dorești, poți munci foarte mult când știi că ai de câștigat, dar ești delăsătoare, când lucrurile nu ies așa cum ți-ai dori. Marea problemă este că ești destul de pesimistă și nu prea ai încredere în oameni. Preferi să te bazezi doar pe forțele proprii și ești destul de egoistă. Ai grijă, totuși, să nu fii prea zgârcită cu cei pe care îi iubești!

Storci tubul oriunde nimerești

Dacă cel de al patrulea desen se potrivește cu obiceiul tău de a scoate pasta din tub, se pare că ai o fire liberă, creativă și foarte dinamică. Tu vezi frumusețea chiar și în cele mai banale lucruri și îți faci singură o viață armonioasă și frumoasă prin modul tău de a gândi, optimist și deschis. Îți este greu să fii punctuală, să fii ordonată și nu prea reușești să respecți termenele limită. Tu ai nevoie de timp să creezi și să inventezi lucruri noi. Ai o minte deschisă, dar și o fire schimbătoare.