„Familia este motorul meu energetic și sentimental, părinții mei și iubirea care mă leagă de ei. Sunt o persoană foarte echilibrată, îmi plac viciile, dar cu măsură și atâta timp cât nu devin extreme și periculoase pentru sănătatea mea. Mă refer la un pahar de vin roșu bun și un trabuc, în compania prietenilor mei”, a spus actrița.

Ramona Bădescu desptre tratamentele naturiste

„Recurg adesea la tratamente naturiste, îmi place să mă îngrijesc constant. Am secretele mele pentru a mă menține așa: fac yoga, sport și încerc să am un mod de viață sănătos, îmbinat cu un regim alimentar. Îmi place să citesc mult, să râd mult – râsul face foarte bine la sănătate. Și încerc să gândesc pozitiv, căci optimismul este foarte important pentru echilibrul organismului”, explică Ramona cum reușește să se mențină tânără și frumoasă.

Ramona Badescu - secrete de frumusete

Tratamentul naturist preferat de Ramona Bădescu

„Un tratament pe care îl folosesc cel mai des este cel pe bază de miere, care este miraculoasă pentru piele, o curăță și o hrănește. Întotdeauna înaintea unui spectacol îmi fac o mască cu miere”, adaugă Ramona Bădescu, care, la 48 de ani, arată extraordinar de bine.

Foto: Antena 1

Citește și – Iuliana Tudor: „Alerg, fac pilates din când în când, mănânc puțin, des și cu măsură. Râd în fiecare zi”