Entuziasmul alegerii rochiei de mireasă, a florilor și a papionului pentru mire va fi întregit de pachetul de vacanță pentru luna de miere. Dacă aveți planurile de nuntă făcute, cu restaurantul și formația alese și invitațiile trimise, dar nu v-ați decis unde să plecați în luna de miere, gândiți-vă la trei aspecte esențiale: romantism, aventură și peisaje de vis. Iată trei destinații de o frumusețe inegalabilă pe care le puteți considera pentru luna de miere!

Vacanță în Insulele Maldive

Relaxarea pe plajă, nisipul fin și apa cristalină  reprezintă ingredientele perfecte pentru luna de miere. Arhipelagul Maldive, compus din numeroase insule ale Oceanului Indian, este una dintre destinațiile ideale pentru luna de miere. Insulele Maldive găzduiesc anual aproape un milion de turiști, mare parte dintre aceștia veniți să-și petreacă luna de miere.

Motivul alegerii este unul simplu! Priveliștile oferite par ireale, cu lagune exotice și recife de corali frumos colorați. Să petreci ore în șir într-o vilă pe apă cu ponton și să vezi de jur împrejur un albastru cristalin, doua lucruri care transformă Insulele Maldive în una dintre destinațiile perfecte pentru a petrece luna de miere.

Destinația poate fi vizitată pe tot parcursul anului. În lunile de sezon rece în România, Maldive devine locul ideal pentru plajă și înot, căci acolo sezonul uscat începe în ianuarie și se termină în martie. Nici celelalte luni nu sunt de neglijat, iar dacă plănuiți să plecați în vacanță imediat după nuntă, iulie poate fi momentul perfect, dacă evenimentul are loc în prima parte a verii.

Luna de miere în Mauritius, Insula Paradisului

Multe persoane susțin faptul că Mauritius este o locație exotică, disponibilă doar pentru cei cu venituri mari și foarte mari. Nimic mai greșit! Mauritius este o destinație la îndemâna oricui își dorește să petreacă o vacanță de neuitat și este ideală pentru luna de miere, mai ales dacă, pe lângă relaxare, căutați și distracție.

Cu resorturi ce au în interiorul lor cluburi, restaurante și baruri, Mauritius se remarcă atât prin peisaje, cât și prin activitățile nautice care pot deveni experiențe de neuitat. Plimbările cu skijetul, scufundările în apa limpede, acolo unde se văd recifele de corali sau plimbările pe plaje virgine, cu peisaje tropicale care te cuceresc imediat, sunt doar câteva exemple.

I se spune “Insula Paradisului” și, în cadrul unui simplu exercițiu de imaginație, vă puteți închipui luând cina pe plajă, la lumina lumânărilor, în zgomotul valurilor,  cu un pahar de șampanie, în compania persoanei iubite. Localnicii și cei care se ocupă de promovarea turismului din această zonă oferă servicii speciale pentru orice cuplu care a ales Mauritius drept destinație pentru luna de miere.

Veți descoperi baldachine private acoperite cu petale de trandafiri, cocktail-uri și muzică romantică. În plus, dacă vreți să renunțați pentru o seară la romantism, petrecerile pe plajă sunt ideale pentru cei aflați în căutarea distracției. Asadar, romantismul și distracția sunt două dintre ingredientele care pun Mauritius pe lista locațiilor potrivite pentru luna de miere.

Insulele Canare, destinația ideală pentru orice perioadă

Vă căsătoriți în octombrie și vrei să plecați în luna de miere imediat după nuntă? Alegeți Insulele Canare, căci aceasta este destinația care cucerește turiștii în orice perioadă a anului. Aflat în Spania, deci într-o zona în care românii pot ajunge cu ușurință, acest arhipelag este renumit în special pentru Tenerife, o destinație exotică apreciată de europeni.

În Insulele Canare fiecare lună a anului este perfectă pentru plajă și înot, iar această destinație oferă turiștilor atât relaxare, cât și activități de noapte. Cluburile din Tenerife sunt faimoase în toată lumea, cu petrecerile care durează până în zori. Una dintre cele mai frumoase insule din lumea întreagă, Tenerife este destinația potrivită pentru romantici. Imaginați-vă o seară romantică, ciocnind un pahar cu șampanie pe plajă, pe niște perne moi, gustând din preparate fine. Acesta este scenariul perfect pentru luna de miere!

Insulele Canare oferă turiștilor și aventuri de neuitat prin croaziere în care pot admira delfinii sau balenele. Pe lângă celebra insulă Tenerife, mai sunt Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, La Gomera și El Hierro, care au aceleași peisaje impresionante și pe care merită să le vizitați dacă sunteți în căutarea plajelor virgine, cu nisip alb în stare pură și palmieri.

Deși unii aleg să descopere o mare metropolă a lumii în luna de miere, să se plimbe prin Paris sau Barcelona, gândurile la o plajă însorită, la un baldachin în bătaia vântului și la un cocktail răcoros nu pot fi egalate de nimic. Luna de miere va fi vacanța în care veți strange unele dintre cele mai prețioase amintiri pentru întreaga viață, celebrarea legământului și a iubirii voastre.

Fie că sunteți romantici din fire sau mereu în căutarea aventurii și a distracției, o destinație exotică va fi alegerea ideală pentru a petrece timp împreună. In plus, fotografiile vor ocupa un loc de cinste, menit să vă amintească de clipele de neuitat trăite în luna de miere.

Foto:pixabay.com