În industria cosmetică, acesta este folosit cu precădere în compoziția cremelor cu efect anti-age, pentru tipurile de ten afectate de riduri profunde sau doar de linii fine. Varietatea cremelor pe bază de acid hialuronic pe care o avem astăzi la dispoziție ne poate pune probleme în alegerea produsului potrivit.

Top 3 produse anti-aging cu acid hialuronic

GEROCOSSEN, unul dintre cele mai renumite și apreciate branduri românești din industria cosmetică, are în spate o echipă dedicată, de excepție, care perseverează în conceperea unor game de produse speciale. Compania susține eficacitatea acidului hialuronic în combaterea ridurilor fine sau mai profunde.

Dintre toate produsele disponibile pe site, trei se remarcă prin caracteristici excepționale și o eficiență dovedită împotriva ridurilor, numeroase doamne și domnișoare introducându-le în rutina lor de îngrijire zilnică:

  1. Cremă intens hidratantă 25+ ALGADERM

Crema hidratantă, ce conține 98% ingrediente de proveniență naturală, se regăsește în gama Algaderm, unde algele marine reprezintă ingredientul activ de bază.

Prin aplicarea zilnică a acestei creme, este stimulată creșterea cantității de acid hialuronic natural din componența epidermei, pielea recăpătându-și treptat aspectul tânăr. Uleiul de argan bio și acidul hialuronic, alături de uleiul de avocado și cel de susan contribuie la recăpătarea elasticității pielii, lăsând în urma aplicării o senzație intensă de catifelare și suplețe.

Este adecvată oricărui tip de ten cu vârstă de peste 25 de ani, fiind potrivit chiar și pentru femeile de peste 55 de ani, grație concentrației mare de acid hialuronic, capabile să diminueze chiar și ridurile profunde. Pentru efecte maxime se recomandă aplicarea zilnică a cremei, pe tenul curat, masând blând până la absorbția completă în piele. Cu timpul rezultatele nu vor întârzia să apară.

2.   Fiole cu acid hialuronic pur HYALURON ANTI-AGE

Datorită concentrației mari de acid hialuronic, produsele sunt extrem de eficiente în combaterea ridurilor profunde, chiar și a celor existente la un ten matur de peste 55 de ani. Aceste fiole cu acid hialuronic GEROCOSSEN conțin un ser cu o formulă unică pe bază de acid hialuronic pur. Pachetul, disponibil pe gerocossen.ro, este compus din 12 fiole a câte 2 ml fiecare, care conțin:

●   AH cu greutate moleculară mare: are rolul de a preveni uscarea tenului și apariția ridurilor;

●   AH cu greutate moleculară mică: datorită faptului că pătrunde adânc în piele, are rolul de a umple ridurile din interior, contribuind astfel la diminuarea vizibilității acestora.

Conținutul unei fiole se toarnă în palmă și se aplică pe tenul curat cu mișcări circulare, urmându-se același ritual timp de 12 zile.

3.   Crema antirid de zi SPF 10 HYALURON ANTI-AGE

Compoziția cremei din gama Hyaluron Anti-Age de la GEROCOSSEN este una complexă, ce conține trei elemente principale cu puternic efect anti-aging:

●  acidul hialuronic – formează o barieră protectoare la suprafața epidermei pentru a împiedica uscarea tenului, dar, în același timp, pătrunde adânc în țesut, estompând eficient ridurile fine;

●  complexul lipozomal multivitaminic – distribuie controlat vitaminele A, C, E și F în straturile inferioare ale pielii, stimulând producția de colagen și regenerarea celulară;

●  uleiul de karanja – acționează ca un scut împotriva radiațiilor UV, responsabile de foto-îmbătrânirea prematură a tenului.

Se recomandă aplicarea acesteia dimineața, cu mișcări circulare delicate, după curățarea tenului cu apa micelară 3 în 1 din aceeași gamă. Poate fi aplicată și pe zona decolteului și a gâtului.

Femeile le-au încercat și recomandat. Alege și tu îngrijirea expertă a tenului matur cu produsele anti-aging de la GEROCOSSEN. Fie că alegi o cremă sau o cutie de fiole, te vei bucura de rezultate vizibile într-un timp scurt și vei căpăta mai multă încredere în frumusețea ta!