Eu am fost inspirată de motivarea și experiența doamnei Carmen Brumă – care face sport în mod constant și reușește să aibă un corp de invidiat – și care recomandă programe de fitness în interiorul locuinței tale.

Decizia apoi am luat-o imediat după ce am aflat de beneficiile acestui aparat de la o prietenă. La ea am observat că talia și picioarele au început să se subțieze vizibil, iar secretul ei este Balance Trainer.

M-am jucat cu Balance Trainer și am descoperit o mulțime de exerciții fizice, astfel încât fiecare parte a corpului – brațe, abdomen, posterior, picioare – să lucreze. Acum am un tonus mai bun, energie cât cuprinde, iar kilogramele în plus încep să se topească.

Îl poți cumpăra și tu dacă vrei să ai un corp tonifiat, dacă vrei să slăbești sau dacă vrei pur și simplu să îți menții greutatea constantă. Rezultatele sunt garantate si spectaculoase și se văd după doar 5 zile de utilizare. În plus, nu ocupă mult spațiu în casă și poți să îl folosești când ai timp. Totul este doar să îți dorești schimbarea și să te mobilizezi să faci sport.

Balance Trainer suportă o greutate de 120 kg, are un diametru de 58 cm, se umflă ușor cu ajutorul pompei și include două mânere flexible.

Îmi place faptul că nu trebuie să fii specialist pentru a lucra cu Balance Trainer, și n-ai nevoie de trainer personal ca să faci exerciții complexe, care îți antrenează mai multe grupe de mușchi. Practic, fiecare utilizator poate determina gradul de dificultate al antrenamentelor proprii, și asta-l face bun și pentru începători și pentru avansații în ale fitness-ului.

Poți să faci exerciții cu Balance Trainer în timp ce asculți muzica preferată sau vizionezi un film. Cumpără-l și îți va schimba viața în bine! Convinge-te și tu!

Echipa Libertatea Shop