Cu o cromatică odihnitoare, estetică impecabilă, modularitate și accesibilitate stilul scandinav este foarte simplu, oferă o anumită intimitate prin tipul de mobila scandinava, multifuncţionalitate și un mobilier scandinav care va rezista peste ani datorită materialelor din care e fabricat.

Într-o locuinţă care respectă stilul nordic vom avea mobilă scandinavă aleasa în funcție de activitățile zilnice, nu vom găsi mobilier scandinav care să iasă din ceea ce reprezintă un design scandinav, se va pune accentul pe o mobilă nordică practică, care se integrează imediat și definitiv în mediul în care ajunge.

Forme geometrice, mobilier cu personalitate, cromatică interesantă

Albul și negrul potenţează un design scandinav imprimat unui tip de mobilă nordică care nu se va demoda, petele de culoare sunt și ele prezente, dar fără a afecta mobila în stil scandinav, păstrând aceeași sobrietate cu care suntem obișnuiți.

Materialele din care e făcută mobila în stil scandinav sunt accesibile, e vorba de lemn sau textile, hârtie, chiar plastic, costurile de producție sunt reduse.

Și dacă tot am amintit de design, să mai spunem că formele geometrice sunt combinate cu un suflu fresh, e ceva tineresc în tot mobilierul nordic, combinaţiile sunt mereu neaşteptate pentru o imagine de ansamblu care uimește de fiecare dată într-un mod plăcut.

În practică într-o locuinţă care respectă stilul scandinav vom vedea canapele spaţioase, cu forme simple, lăzile de depozitare de la paturile minimaliste sunt perfecte pentru o organizare riguroasă a spațiului.

Pe lângă canapele și paturi mai avem fotolii și mese, cu sertare integrate și mobilier special pentru balcoane, acolo unde avem așa ceva. Mobilierul scandinav are personalitate, este ușor de personalizat, se întreţine ușor, se poate muta la nevoie pentru că e compact și are elemente care se pot modifica în funcție de nevoile fiecăruia.

În magazinul online NoRDA mobila în stil nordic se comandă rapid şi are preţuri excelente

NoRDA este unul dintre magazinele online care vinde mobilă în stil nordic de cea mai bună calitate, la preţuri bune, oferind livrare rapidă de fiecare dată.

Designul desăvârşit, varietatea de piese de mobilier cu o cromatică atent aleasă, funcţionalitatea extinsă, atenția acordată detaliilor subtile care fac diferența de multe ori între o mobilă banală și una deosebită, iată doar câteva dintre avantajele de care puteți beneficia în momentul în care comandați mobilă în stil nordic din stoc sau la comandă, de la NoRDA.

Mobila comercializată în magazinul online este perfectă pentru amenajări și reamenajări, materialele din care e fabricată sunt ușor de întreţinut și rezistente și aduce un plus de eleganţă și valoare camerelor în care este amplasată împreună cu alte piese de mobilier moderne.

Mobilierul de la NoRDA se potrivește de fiecare dată stilului și preferinţelor celor mai exigenţi clienți, mobila arată foarte bine și combinaţiile posibile sunt practic infinite pentru obţinerea unui stil nordic original în orice locuinţă românească.