Aici este locul ideal în care poți avea parte de creații originale, materiale și țesături deosebite, precum și de numeroase accesorii pentru completarea ținutelor.  Dacă îți dorești un taior mai special, o rochie de zi sau de gală, un costum la modă, aici găsești cel mai indicat magazin de tesaturi si croitorie Bucuresti.

Acest atelier de creație vestimentară dispune și de cel mai interesant magazin de țesături și materiale textile. Varietatea modelelor, imprimeurilor, texturilor, tipurilor de țesătură este impresionantă și oferă tuturor pasionatelor de modă posibilitatea de a alege ceva deosebit, conform gusturilor și preferințelor personale.

La croitoria magazinului te poți poți bucura de crearea unor ținute speciale și originale, care să te încânte și care sa-ți ofere satisfcția unui lucru bine făcut. Oricare ar fi modelul ales aici vei găsi întotdeauna toate elementele necesare pentru a realiza un produs conform celor mai exigente pretenții și gusturi.

Ce materiale poți găsi în magazinul de țesături Picasso?

În primul rând acestea este unul dintre cele mai interesante și mai apreciate magazine de țesături speciale din București, cu tradiție din 1992, care importă și aduce materiale din cele mai exotice și mai îndepărtate colțuri ale lumii sau de la branduri de renume din marile capilale ale modei.

Varieta de materiale, imprimeuri, tipuri, texturi, densități este atât de mare și atât de impresioantă, încât cu greu îți poți stăpâni entuziasmul și încântarea. Stofă de lână, mătase naturală, țesături speciale de bumbac, brocart, satin, tull, voal, tafta, crep, sifon, organza, dantelă, satin sunt principalele tipuri de materiale textile din care îți poți confecționa ținute pe comandă.

Uni, în culori și nuanțe uimitoare, cu dungi, imprimeuri florale, desene geometrice, modele orientale, broderii, cu piete și inserții diverse, aceste materiale sunt foarte apreciate și oferă o experiență unică atunci când sunt purtate.

În plus, din respect față de clienți, toate aceste țesături sunt realizate din fibre cât mai naturale, care se așeză bine și care lasă pielea să respire, conferind o senzație plăcută la orice purtare.

De ce să apelezi la serviciile atelierului de croitorie Picasso?

Acest atelier este deja un nume cunoscut printre iubitoarele de modă, care își doresc mereu ceva nou, original și impecabil . Orice ținută îți doresti, fie ea una casual sau business, o rochie de ocazie, de bal, de banchet, de nuntă sau de mireasă, dacă vrei ca aceasta să fie unică și cât mai specială, aici cu siguranță vei găsi tot ce ai nevoie pentru realizarea ei.

Croitoria este renumită  pentru originalitatea și calitatea  pieselor vestimentare pe care le realizează, pentru creația de haine de lux, pentru posibilitatea de a avea acces la materiale unice și accesorii speciale.

Dacă ești o persoană cu gusturi alese și elegantă, cu siguranță aici gasești ceea îți dorești pentru a te bucura de cea mai originală creație.  Orice schiță sau poză se poate transforma într-o ținută pe comandă, unică și prețioasă. La acest atelier ai parte întotdeauna de tot ceea ce ai nevoie pentru a beneficia de creații de excepție, ce pot rivaliza cu cele de pe marile podiumuri de modă internaționale.

Orice model,  fie el modern, calsic sau avangardist poate fi realizat în acest atelier cu maximum de profesionalism. Oricât de complicat, de special, de extravagant ar fi, poate fi executat cu pricepere și îndemânare de croitorii experimentați de la această casă de creație vestimentară. În plus materialele și accesorile de croitorie pe care le poți găsi la magazinul propriu de țesături sunt ideale pentru a realiza cele mai frumoase ținute.

La acest atelier ai și posibilitatea de a retușa, restiliza și modifica haine. Atunci când găsești haine care îți plac foarte mult, dar care, pentru a fi purtate au nevoie de mici ajustări este bine să știi că aici poți beneficia și de aceste servcii de croitorie. Pentru a le face perfect adaptate trăsăturilor siluetei personale, ele pot fi  ajustate și refăcute. Și dacă ai o rochie sau o ținută mai simplă și ești dornică să o personalizezi, aici ai șansa să găsești tot ce îți trebuie pentru a realiza o creație de excepție, complet originală, care să se distingă de modelul de la care a plecat.

Atunci când ai la dispoziție tot ce îți trebuie pentru a realiza ținute doesbite și de excepție este foarte simplu să fii la modă. Din magazinul de țesături pot fi alese materialele cele mai potrivite pentru preferințele tale vestimentare. Iar la atelierul de croitorie pot fi realizate ținute unice și originale, care să fie alegerea perfectă pentru o ținută de zi, business sau pentru un eveniment special și deosebit.

O creație realizată în atelierul Picasso  are o serie de avantaje pe care nu ai cum să le regăsești la hainele din comerț. Pentru a te convinge accesează site-ul Croitoripicasso.ro!