Un bonus pentru placerea ta

Un bonus frumos de a lua suplimente pentru cresterea potentei sexuale va fi, in primul rand, imbunatatirea productiei de testosteron. Hormonul, la randul sau, are un efect direct asupra cresterii musculare, accelereaza sinteza proteinelor si metabolismul, intareste sistemul osos. Luarea unui supliment alimentar protejeaza impotriva degradarii musculare si a problemelor cardiace (acestea apar atunci cand exista o lipsa de hormon de testosteron in organism).

Performax este un afrodiziac bazat pe miere naturala, care combina puterea a douazeci si unu de plante si ingrediente, care aduc mai multe beneficii pentru sanatate.

Performax imbunatateste calitatea vietii prin zece modalitati importante: cresterea activitatii sexuale, intarirea si tonifierea muschilor, cresterea libidoului, putere si energie in momente de oboseala si stres, imbunatatirea starii de spirit, stimularea memoriei, reducerea colesterolului din sange, stabilizarea zaharului din sange, reducerea nivelul hormonilor masculini, intarirea sistemul imunitar.

Cu Performax – fara bariere!

De asemenea, cu Performax nu ai bariere si te poti bucura de viata sexuala fara limite. Din acest motiv ai  nevoie de energie si de putere suplimentare, indiferent daca ai 20 sau 50 de ani. Erectiile puternice si prelungite sunt rezultatul unei circulatii bune a sangelui in organele genitale. Cu combinatia optima de plante si ingrediente cu proprietati afrodisiace, Performax stimuleaza circulatia sanguina. Acest lucru asigura o functionare mai indelungata a organului sexual masculin in timpul actului sexual. Vasele de sange sunt dilatate in timpul actului sexual, si din acest motiv  erectiile si orgasmele vor fi mai puternice. Circulatia optima a sangelui inseamna ca mai mult oxigen si substante nutritive sunt furnizate celulelor. Performax, ajuta, de asemenea, la prevenirea oboselii si la mentinerea stabilitatii fizice in timpul actului sexual.

Performax contine unul dintre cei mai puternici afrodiziace: Tribulus terrestris.

Tribulus terrestris este unul dintre cele mai eficiente extracte naturale care reglementeaza nivelul hormonilor masculini si, ca rezultat, creste libidoul. Protejeaza sistemul cardiovascular si promoveaza dezvoltarea musculara in timpul antrenamentelor in sala de gimnastica.

Gingko Biloba si Ginseng

In combinatie cu Gingko Biloba si Ginseng reduce disfunctia erectila, crescand in acelasi timp fertilitatea masculina si, de asemenea, continutul de hormon luteinizant, care, la randul sau, semnaleaza testiculele sa elibereze principalul hormon masculin. Mai mult, aceasta inseamna formarea mai multor mase musculare, in special in prezenta iritantelor, care apar ca urmare a eforturilor fizice.

Componenta activa Tribulus este considerata una dintre cele mai puternice substante inzestrate cu proprietati afrodiziace. Conform studiilor, aceasta componenta este eficienta in tratarea disfunctiei erectile, prin stoparea efectelor unei enzime care limiteaza accesul sangelui la organul genital masculin. Expertii compara efectele Tribulus cu efectele „pilulei albastre” (Viagra). Cu toate acestea, Tribulus terrestris nu are efecte adverse pentru organism, si nu da  dureri de cap si dureri de stomac sau probleme de vedere.

Mai multe detalii pe https://tare.ro/performax