Cu noile modele de uși sticle glisante zonele unde se montează sunt mai bine puse în valoare, se pot amplasa și la trecerea dintre camere și la granițele cu exteriorul, la nevoie înlocuiesc un perete.

Este mult mai ușor să intri într-o încăpere cu o ușă glisantă sticlă, dacă sunt și obiecte voluminoase de adus în camere aceste uși sticla glisante își dovedesc utilitatea. Iluminatul natural al camerelor este mult mai simplu când există uși de sticlă glisante, ușile se integrează în orice stil și aduc un plus de eleganţă decorului unde apar.

Camerele mai întunecate vor avea nevoie cu siguranță de ușile din această categorie, disponibile la un preț bun și în online, pe site-urile de specialitate.

Organizare mai ușoară, compartimentare eficientă

Spaţiile mici se organizează mai ușor în prezenţa unor uși de sticlă glisante, sistemele de prindere le garantează o rezistenţă mult mai mare, se zgârie foarte greu și au un design funcţional foarte bine gândit.

Ușile glisante din sticlă merg fixate și în spaţii rezidenţiale, dar și în clădirile de birouri, izolarea fonică și termică este bună indiferent ce preț are ușa, personalizarea lor e foarte simplă, în funcție de ce își dorește fiecare client.

Prin folosirea sticlei în alcătuirea uşilor glisante se rezolvă și o altă problemă, greutatea prea mare a uşilor din metal și dificultatea deschiderii lor dacă e vorba de ușile din lemn masiv.

Cu ușile glisante compartimentarea spaţiilor și accesul în diverse zone e mult mai simplu, designul general al interiorului are de câștigat prin montarea acestor uși.

Punerea în valoare a spațiului unde sunt amplasate ușile glisante este importantă mai ales dacă ușile sunt alese special pentru a transforma complet un interior sau cel puțin delimitările dintre camere, spaţiile de acces.

Rom Decor are uși glisante de calitate și modele diverse din care îl puteți alege pe cel mai potrivit în spațiul de amplasare

Uși glisante de calitate, din sticlă securizată cu rezistenţă mecanică mare și la şocuri de orice fel găsiți și la Rom Decor. În alcătuirea uşilor glisante se poate utiliza sticla clară, sticlă colorată în masă, satinată chimic, laminată cu grosimi variabile și sisteme de prindere moderne și solide, rezistente.

Pentru modele mai deosebite putem avea oglinda securizabilă inclusă în uși, cu geam de siguranță EVODUR ESG care aduce cu o oglindă normală, dar oferă o siguranță mai mare în cazul spargerii.

Și sticla sablată cu model, sticla printată ceramic își pot găsi locul în ușile glisante de la Rom Decor. Toate măsurătorile în vederea comenzilor se fac gratuit în maxim 24 de ore de la semnarea unui contract, suportul de specialitate și consultanţa este oferită în permanenţă.

Ușile au cinci ani garanţie, se pot oferi soluții tehnice și estetice pentru orice tip de spațiu și orice dimensiuni, livrările se pot face oriunde în lume.