De ce să renunțați la obținerea nuanței de păr pe care v-o doriți? Acum rezultatele sunt garantate de experiența și îndemânarea hair styliștilor din saloanele profesionale de coafură și de folosirea produselor Olaplex. Doar astfel puteți obține decolorarea părului care să vă garanteze blondul cel mai reușit.

Alegerea unor produse de decolorare a părului din gamele profesionale  garantează obținerea unei nuanțe și a unei texturii a părului  mult mai apropiată de intențiile și alegerile inițiale.

Variantele profesionale reprezintă o alternativă mult mai bună și mult mai eficientă pentru menținerea sănătății firului de păr păr. Ingredientele din care sunt alcătuite și tehnologia folosită sunt menite să protejeze și să aibă efecte negative minime asupra firul de păr.

Găsirea  și obținere acelei nuanțe de păr, cât mai adaptată tenului, culorii ochilor, vârstei, temperamentului și gusturilor personale este mult mai ușoară prin opțiunea pentru o soluție profesională de decolorare a părui.

De ce este nevoie pentru a obține o nuanță perfectă de blond?

Pentru a obține nuanțe de blond speciale, cu siguranță vei avea nevoie de o intervenție suplimentară asupra firului de păr. În astfel de situații este necesară decolorare părului. Această procedură este recomandată și pentru persoanele care doresc să renunțe la nuanțele închise sau roșcate de păr.

Operația de de decolorare a părului se face în funcție de nuanța dorită și de structura firului de păr. Pentru această procedură se poate folosi un oxidant de 6, 9 sau 12%.  Datorită tehnologiei folosite în saloanele de coafură specializate, părul este tratat acum cu blândețe și nu mai este supus agresiunii unor substanțe care deteriorează ireversibil părul. În salonul 1 Dream Beauty Salon se lucrează cu Olaplex, un tratamentul profesionist, ce reface legăturile disulfide din firul de păr și îl lasă puternic, sănătos și strălucitor. Aici poți obține blondul în baza 10, care asigură nuanțele speciale – gri perla, roz pastel sau îndrăznețe ca sunset, mermaid si unicorn hair.

La acest centru de înfrumusețare veți avea parte întotdeauna de un tratament special, cu produse revoluționare, cu rezultate spectaculoase. Aici puteți beneficia de nuanțe  deosebite, realizate cu una dintre cele mai apreciate și mai populare tehnici de vopsire a  părului, numită tehnica Balayage. Tot aici puteți găsi specialiști care să realizeze coafuri elaborate și spectaculoase, pentru evenimente deosebite.

1 Dream Beauty Studio este acel salon de înfrumusețare în care aveți parte de numeroase avantaje, tratamente revoluționare, un spațiu deosebit, personal instruit și experimentat, decolorare păr, vopsit balayage, epilare definitivă cu laser, aparatură performantă, prețuri competitive și reputația unui silist și make-up artist de talia Ralucăi Racovita.

Intrați pe situl 1dream.ro și solicitați o programare pentru decolorare păr. Aici puteți  obține în siguranță o nuanță de blond ce vă va atrage multe complimente.

Redactat și Publicat de Edcora, Agenție Optimizare SEO.