Desi OfficeClass, magazinul online de papetarie, birotica si obiecte de mobilier nr 1 din Romania, se ocupa in special de segmentul B2B (business to business), acesta nu ignora nicio categorie de public, prin urmare pune la dispozitia parintilor si profesorilor o gama larga de produse de papetarie de cea mai buna calitate, care pot fi folosite in orice gradinita, scoala sau liceu.

Iata in continuare ce produse contine categoria de „Rechizite si articole scolare” de pe site-ul OfficeClass:

– caiete cu capsa, cu spira, tip I, tip II, de biologie, de geografie, de muzica, de desen;

– carnete de elev, vocabulare;

– coperte pasaport, carnet de elev, vocabular, carte, caiet;

– pixuri cu mecanism;

– lipici superglue, lipici lichid;

– pastile adezive;

– ghiozdane, rucsacuri, genti;

– abtibilduri;

– penare;

– necessaire (similare cu penarele);

– huse.

Mai jos, vom vorbi exclusiv despre caietele din oferta OfficeClass de obiecte de papetarie pentru scolari. In acest magazin online, gasesti peste 160 de astfel de produse, in format A6, A5, B5, A4, B4 si A3. In ceea ce priveste liniatura, aceste caiete sunt dictando, de matematica, veline, de muzica sau combinatii intre aceste modele (spre exemplu, dictando + matematica). Referitor la numarul de file, aceste obiecte de papetarie pot avea intre 15 si 120, in functie de preferintele si necesitatil fiecarui elev.

Aceste obiecte de papetarie sunt recomandate atat prescolarilor, cat si elevilor din ciclul primar, gimnaziu si liceu. Culorile copertelor si filelor variaza de la albastru, galben, portocaliu si roz la verde, violet, bleu si vernil, dar exista chiar si modele asortate. Un exemplu in acest sens il reprezinta blocul de desen A4 Aurora Raphael, care are 20 de file in culori diferite. Toate caietele din oferta OfficeClass provin exclusiv de la branduri renumite la nivel national si international, printre care Aurora, Elba, Faber Castell, Herlitz, Viamond si Stylex.

Daca esti parinte, probabil detii un smartphone, iar la locul de munca iti desfasori activitatea prin intermediul unui laptop, la fel ca majoritatea adultilor. Mai mult ca sigur, singurele obiecte de papetarie pe care le mai folosesti sunt notitele autoadezive, mult mai cunoscute sub numele de post-it-uri, si foile A4 pe care le introduci in imprimanta.

Totusi, pentru un copil, folosirea obiectelor de papetarie precum caietele, blocurile de desen si instrumentele de scris este esentiala in dezvoltarea sa si in sporirea creativitatii acestuia, intrucat nu este nimic mai palpabil decat atingerea unei foi de hartie cu un creion, pix sau pensula. In plus, folosirea acestor rechizite ii ajuta sa lase smartphone-ul sau tableta din mana si sa revina in „lumea reala”.