Deslușim câteva trenduri și căutăm printre propunerile vestimentare de la Bobomoda, variante care să te inspire. Iată ce să nu îți lipsească din opțiuni primăvara aceasta:

Pantaloni track

Sunt pantalonii cu dungi laterale. Au mare avantaj de a contura silueta, de a crea impresia de alungire și pe deauspra sunt și interesați. Cât efect pot avea dungile! În propunerile pentru sezonul cald, astfel de pantaloni sport sunt mai feminini ca oricând. Pot fi purtați de cele cu siluete generoase sau slim fit, nici nu contează.

În funcție de culorile alese poți fi chiar o apariție sofisticată. Versatilitatea acestor pantaloni este de observat. La Bobomoda spre exemplu se regăsesc astfel de stiluri ale pantalonilor ce fac parte din componenţa unor treninguri dama originale. În această variantă sunt stil sport negreșit. Însă când îi scoți din acest asorteu pot deveni stil casual, combinați în fel și chip. Așadar, joacă-te cu imaginația ta și bazează-te pe acest articol pentru a crea ținute diverse.

Tonuri de lila la putere și all white

Un trend peste care nu poți să treci atât de ușor este cel al prezenței cromatice în garderobă. Se referă la lila și variantele sale, mai închise sau deschise. Este romantic, ȋţi amintește de aroma inconfundabilă a lavandei și de altfel o culoare potrivită oricând – pentru ținute de zi sau de seară.

De asemenea, la același capitol putem aminti de ținutele all white. Dacă îți place albul, iată că acum poți chiar exagera cu el, îmbrăcând ținute albe complet și nu vei greși făcând asta.

Rochiile la putere

Rochiile au fost mereu în radarul femeilor privind ținutele elegante și feminine. Datorită unei diversități la acest capitol, numeroase stiluri recreate, croiuri dintre cele mai interesante și printuri pe măsură, rochiile pot fi considerate oricând o alegere bună, fie că este vorba de stil casual, sport sau formal.

Primăvara aceasta delectează-te cu rochii midi, printuri florare și rochiile tip cămașă sau tricou. Acestea sunt se pare cele mai pregnante trenduri ale sezonului. În funcție de preferințe poți alege rochiile cu volane, plisate, cu paiete sau franjuri. Colecțiile de la Bobomoda sunt o vastă sursă mai ales pentru rochii. Nu te simți stresată de presiunea faptului că nu ai o siluetă de invidiat. Vei găsi la aceeași sursă și colecția rochiilor cu mărimi mari.

Borsetele, un trend interesant la capitolul accesorii

Nu este poate o noutate, căci își făcuse apariția deja, dar are continuitate se pare – borseta este preferată pentru accesoriile în trend anul acesta. Culori și forme dintre cele mai variate pot fi alese, important este că borseta vine să demonstreze că în forma sa compactă și practică merită să facă parte din ținute.

Ce-i drept borseta are farmecul său, dar nu poți forța nota când asta nu te reprezintă. Așadar, când nu ești pe aceeași lungime de undă cu o astfel de preferință, poți încerca gențile compacte. Texturi combinate, cu piele întoarsă și piele eco clasică, în același ton de culoare sunt o propunere ce vine din colecția Bobomoda. Descoperă și alte variante și culori, în cadrul paginii lor oficiale.

Strălucirea paietelor

Știm despre acestea că erau cândva un reper absolut pentru ținutele elegante și rafinate. Nu au dispărut, dar vin să surprindă și cu altfel de abordare. Se pare că îndrăznim să purtăm paiete integrate și la ținutele de zi. Astfel, detalii de acest gen pot trona pe piese vestimentare diverse. Poți încerca ținute urban, casual sau poți păstra stilul clasic de rochii elegante cu paiete. Pentru această ultimă opțiune vei găsi la Bobomoda diverse tipare de încercat, nu doar rochii, ci și salopete.

Lista de trenduri pentru primăvara lui 2019 se completează cu haine drapate și cele vintage, cu umeri bufanți și pantaloni scurți sau cu seturile deux piece. Auriu, argintiu și multe pasteluri colorează aceste colecții, împreună cu accesoriile statement. Cert este că sunt atât de multe surprize, dar și altele care se suprapun cu trenduri deja cunoscute. Alegerea de le purta vine însă ca o nevoie de a adapta totul la preferințele personale.