Studiile intreprinse in ultimii ani au demonstrat ca cele mai multe persoane prefera sa isi achizitioneze singuri produsele. Din acest motiv, in ultimii ani, s-au inregistrat vanzari masive de produse tip Card Cadou. Ca si exemplu, in SUA, peste 93% din consumatorii activi au primit sau au daruit un Card Cadou cel putin o data.

Asadar, daca vrei sa faci darul perfect pentru persoana iubita, dar nu ai foarte mult timp la dispozitie, sau nu detii informatiile necesare despre ce si-ar dori cu adevarat, alege cea mai simpla si rapida metoda: Un Card Cadou, care iti va aduce numai beneficii!

Ce avantaje aduce un serviciu de tip Card Cadou?

Aceasta modalitate de plata este simplu de folosit, fiind similara modalitatilor de plata pre-incarcata (prepaid), insa oferindu-i celui apropiat libertatea de a-si achizitiona orice isi doreste! Astfel, un Card Cadou poate fi folosit atat in magazinele online, cat si direct in cele fizice, pentru achitarea serviciilor sau produselor. Astfel, cel drag are posibilitatea de a alege dintr-o gama selecta, de la articole de imbracaminte sau lenjerii senzuale de dama, accesorii si gadgeturi pentru smartphone, pana la servicii turistice sau zile la spa. Acum ai nenumarate ocazii sa te bucuri de benficiile unui Card Cadou!

Cum folosesti Cardul Cadou?

Acesta poate fi comandat in doar cateva minute de pe site-ul CardCadou.online! Tot ce trebuie sa faci este sa introduci suma cardului (aceasta poate fi de 100, 150 sau 250 de Lei, dar se pot combina cate valori doresti, pentru obtinerea sumei potrivite), metoda preferata de plata, adresa destinatarului si un mesaj personalizat pentru acesta.

Un Card Cadou nu este nominal, drept urmare poate fi folosit de catre oricine. In plus, acesta are o valabilitate de 12 luni de la data achizitiei, ceea ce este timp berechet pentru ca cel drag sa isi aleaga orice isi doreste, oricand doreste! In plus, comenzile facute pana in ora 15:00 se bucura de un regim special, fiind procesate si predate curierului in aceeasi zi!

Poti utiliza un Card Cadou atat online, cat si in magazinele fizice de pe teritoriul Romaniei. Pentru o lista cu parteneri si cu brandurile afiliate, intra pe site-ul Card Cadou!

Care sunt cele mai potrivite circumstante in care poti comanda un Card Cadou?

Cu siguranta, alaturi de Valentine’s Day si alte sarbatori, aniversari si onomastici pentru care acest cadou este potrivit, poti alege un Card Cadou si pentru reusitele ce merita sarbatorite, cum ar fi intrarea la facultate, absolvirea scolii de soferi sau drept cadou pentru un coleg de lucru. In plus, daca ai un prieten bun, insa nu esti in tara si doresti sa iti arati aprecierea, apeleaza la Card Cadou!

Pentru mai multe detalii despre modalitatile de livrare si folosire a unui Card Cadou, intra pe CardCadou.online si pregateste-te sa oferi cadoul perfect!