Primavara lui 2019 promoveaza bijuteriile de argint, care au castigat din ce in ce mai mult teren in ultimii ani. Argintul a devenit extrem de cautat si apreciat. Este metalul ce poate fi transpus in orice fel de bijuterie, alaturi de care orice piatra, indiferent de culoare sau textura, este pusa in evidenta. In plus, argintul este un metal pretios disponibil la preturi accesibile. Practic, oricine isi poate permite o bijuterie din argint. In acest an, magazinul online La Femme Coquette ne propune bijuterii argint deosebite, la preturi exceptionale.

Sunt recomandate bijuterii din argint cu pietre de tipul zirconii transparente sau alte pietre semipretioase gen opal, chihlimbar, marcasit sau chiar perla. Argintul din bijuterii este de cea mai buna calitate, fiind sterling rodiat. Acest argint are in compozitia lui 92.5% argint si 7.5% alt tip de aliaj (de obicei este vorba despre cupru). Desi pretul unei bijuterii din argint este mult mai mic decat cel al unei bijuterii de aur, asta nu face ca un asemenea obiect sa fie mai putin pretios sau mai putin luxos. De fapt, inca din cele mai vechi timpuri bijuteriile de argint au fost considerate nu numai extrem de pretioase si simbol al bogatiei, ci si amulete impotriva energiilor negative. Se spune ca bijuteriile de argint au numeroase beneficii spirituale si ofera protectie persoanelor care le poarta. Insa, cea mai mare calitate a bijuteriilor de argint este ca sunt extraordinar de frumoase. Ele sunt, in prezent, disponibile oricarei femei, indiferent de mediul din care provine. Mai mult, acum nu mai trebuie sa mergem prin magazine si sa pirdem timp, pentru ca putem comanda bijuterii argint online, simplu si rapid.

Revenind la modelele de bijuterii pe care le purtam in acest an, La Femme Coquette, alaturi de marii designeri din intreaga lume, propune mai multe stiluri. Mereu la moda, este si va fi stilul feminin, cu accente fine. Vorbim despre bijuterii ce pot fi purtate la aproape orice tinuta si de oricine. Aceste bijuterii au in general linii fine, minimaliste si adesea sunt incrustate cu pietre, mici, usor sesizabile. Tot in aceasta categorie pot fi introduse si bijuteriile simbol, care ne aduc in atentie pandantive, cercei sau inele cu anumite elemente precum Copacul Vietii sau semnul Infinitului. De altfel, aceste bijuterii simbol sunt in voga de cativa ani si continua sa fie extrem de apreciate de catre doamne si domnisoare. Bijuteriile de la La Femme Coquette sunt incadrate in acest stil si aduc in prim plan esenta femeii moderne, sensibila in aparenta, dar puternica atunci cand este nevoie. Liniile acestor bijuterii, asa cum spuneam sunt simple si bine delimitate.

Un alt stil de bijuterii prezent pe site, este cel sofisticat, cu inflorituri elegante, simbol de necontestat ale luxului. Acestea sunt bijuterii ce se potrivesc in special tinutelor de seara, insa pentru doamnele si domnisoarele adepte ale unui stil mai extravagant pot fi purtate si la alt tip de tinute, atata timp cat intregul outfit este atent studiat. Desi aceste bijuterii au o simetrie mai aparte si linii mai complicate, nu isi pierd totusi accentele esteticii feminine. Sunt bijuterii clasice, ce vor fi pretioase si “purtabile”, inidiferent de an si de epoca. La aceste bijuterii intalnim adesea pietre transparente in combinatie cu pietre semipretioase colorate, mari, dar si incrustatii de perle. De fapt, perla este in esenta ei simbol al rafinamentului, elegantei clasice si luxului si de aceea o gasim incorporata adesea in acest tip de podoabe.

La Femme Coquette mai aduce in atentia noastra stilul mistic-romantic, considerat o combinatie a celor doua de mai sus. Acest stil este regasit in bijuteriile fantezie, ce adesea sunt recomandate persoanelor care cred in anumite simboluri sau in puterea semnului zodiacal ce le patroneaza. Este un stil ce a avut si are in continuare un succes urias pentru ca este, probabil, cel mai in masura sa defineasca identitatea unei persoane. Acest stil nu respecta anumite linii in materie de “constructie”, ci se bazeaza pe simbolul bijuteriei si faptul ca aceasta va fi folosita drept talisman.

Bijuteriile de argint sunt si vor ramane cele mai iubite si accesibile accesorii pretioase ale femeilor. Primavara aceasta va fi, cu siguranta, dominata de acest metal deosebit. Asortate cu grija si purtate cu atitudine, bijuteriile de argint vor oferi stil si rafinament chiar si celei mai simple tinute.