Colagenul reprezintă o pătrime din proteină totală din organism. Primul lucru pe care îl face, este îngrijirea pielii, contribuind la intinerirea și susținerea elasticității cât mai mult posibil. De asemenea, colagenul are un efect pozitiv asupra proceselor metabolice ale organismului.

Acest lucru înseamnă că această proteină ajută la reducerea kilogramelor în plus. Colagenul formează compuși moleculari care la rândul lor întăresc tendoanele și mușchii care susțîn organele interne. Oasele și dintîi se formează prin amestecarea cristalelor minerale cu colagen.

Protejează, de asemenea, țesutul moale, conectandu-l cu scheletul. Colagenul asigura mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor, da rezistență unghiilor și părului, și elasticitate pielii.

Genacol – bogat în colagen

Corpul uman produce colagen în mod natural, dar cu vârstă, cantitatea produsă este redusă, ceea ce duce la apariția ridurilor și la scăderea elasticității ligamentelor. De aceea, colagenul este atât de important. După descoperirea efectelor benefice asupra sănătății pe care le are colagenul, acesta a ocupat unul dintre primele locuri în lume la categoria produse cosmetice, suplimente alimentare și nutriție sportivă. Glucozamină acționează că stimulator al regenerării țesutului cartilaginos, care are un efect antiinflamator.

Glucozamină îmbunătățește sinteză acidului sulfuric condroitina și ajută la depunerea calciului în țesuturile osoase. De asemenea, reduce dezvoltarea proceselor distructive ale articulațiilor și contribuie la recuperarea lor.

Această combinație de substanțe solide și fluide, conținută de Genacol, face posibilă reducerea decalajelor, ceea ce poate îmbunătăți în cele din urmă funcțiile afectate ale articulațiilor. Sulful este un mineral care menține stabilitatea structurală și rezistență diferitelor țesuturi prin formarea de lianți care conțîn sulf, între proteinele țesutului conjunctiv.

Tehnologia AminoLock

Tehnologia secvențială AminoLock aplică un principiu de selecție pentru a crea o concentrație ridicată de secvențe de aminoacizi.  Această este o abordare exclusivă dezvoltată de divizia  de cercetare, dezvoltare care crește peptidele de colagen, utilizând cele mai înalte standarde biotehnice de fabricație.

Acest proces oferă un suport nutritional excelent pentru a compensa reducerea colagenului cauzatat de procesul de îmbătrânire naturală. Mai mult, acest proces face că Genacol Original să fie singurul produs de pe piață cu o concentrație atât de mare de aminoacizi, cu beneficii care sunt susținute de trei studii clinice.

Colagenul AminoLock pentru sănătatea articulațiilor,  este dovedită de trei studii clinice publicate și recunoscute pe plan internațional. În plus, această tehnologie este în curs de brevetare. Gama de produse este soluția pentru sănătatea articulațiilor și a oaselor.

Genacol oferă ingrediente naturale pentru sănătate, având cele mai înalte standarde de calitate, siguranță și eficacitate pe piață. Medicamentul este fabricat în conformitate cu cele mai înalte standarde biotehnologice și respectă toate cerințele C.E. Acest lucru explică de ce Genacol este cel mai frecvent utilizat pe linia de produse pentru sănătatea articulațiilor în mai mult de 40 de țări.

Genacol a câștigat Premiul pentru preferință consumatorului pentru al cincilea an consecutiv. Din anul 2000, Genacol este prezent în mai mult de 40 de țări și a fost lider în domeniul sănătății comune.

Pentru a comandă Genacol, intră pe site-ul genacol.bioo.ro.