Corsete speciale pentru antrenarea taliei sunt acum disponibile în magazinele de lenjerie în mod deosebit, iar pentru publicul feminin interesat de acestea constituie un reper Clessidra. Prezent online pe site-ul cu același nume – www.clessidra.ro – vine în întâmpinarea doritoarelor cu soluții variate, pentru oricine.

Cum se realizează antrenarea taliei cu ajutorul corsetelor modelatoare?

Corsetele din această categorie reprezintă nimic mai mult decât un proces gradual privind reducerea circumferinței taliei. În prezent vin cu avantajul că nu sunt incomode în vreun fel. Mai mult decat atât, acestea sunt special concepute pentru a asigura o flexibilitate optimă la mișcare, o contribuție însemnată aducând-o nu doar croiul specific, dar și materialele ce le au la bază. Prezintă avantajul că se pot purta cu succes sub haine, chiar și sub rochiile mulate, pentru acest motiv fiind deseori purtate de reprezentantele feminine.

Aleg cu încredere corsete modelatoare de la Clessidra cele care au în plan o slăbire vizibilă, respectiv cele care vizează definirea taliei. Devin astfel o soluție la îndemână chiar și în ceea ce privește activitatea cotidiană, cu flexibilitatea pe care o solicită. Centrimetrii din zona taliei scad treptat, iar sentimentul este unul deosebit.

Desigur, magia nu se petrece peste noapte, așa cum multe speră să se întâmple. Este necesară determinarea și mai ales răbdarea. Este esențial ca în primă fază să fie aleasă mărimea corespunzătoare. Rezultatele nu vor apărea nicicum mai repede dacă măsura corsetului este mai mică. Din contra, acest fapt ar putea atrage după sine nu doar disconfort, dar și probleme de sănătate.

Recomandarea specialiștilor este de a progresa spre mărimea ce se dorește a fi atinsă, în mod precaut, vizând pași mici. Desigur că pentru a atinge rezultate optime, purtarea corsetului trebuie să se realizeze alături de un regim alimentar sănătos, precum și de antrenament fizic, o hidratare optimă și odihnă corespunzătoare. Remodelarea corporală este în orice caz însemnat susținută și ajutată de purtarea corsetelor.

Corsetul trebuie să vină fix pe talie, totodată să ofere și confort. Perioada de acomodare este una relativ simplă atunci când alegerea vizează măsura potrivită. La început e recomandat a-l purta pentru perioade mai scurte, crescând timpul apoi până la 8 ore zilnic.

În cazul opțiunilor de la Clessidra, avantajul este că vin alături de un sistem de închidere modern, cu prindere în mai multe puncte. Astfel, pe măsura evoluției, închiderea se poate face în punctele ce vizează o măsură mai mică. Simțitor vor scădea și centimetrii din talie, rămânând a schimba corsetul când și ultimul punct de închidere este prea larg.

Caracteristicile corsetelor pentru modelarea taliei de la Clessidra

Realizate din latex sau nonlatex, completate cu spandex și dublură din bumbac, acestea acționează asemenea unei compresii asupra zonei taliei. Astfel, activitatea termică este crescută, ceea ce reprezintă un avantaj întrucât efortul muscular va fi maximizat.

Rezultatele vor fi sesizabile în timp, cele reale, însă pe termen scurt, corsetul constituie o soluție vizavi de definirea taliei pe sub haine. Sunt o recomandare îndeosebi în timpul antrenamentului fitness, cardio, respectiv pentru orice momente de activitate. Iată că astfel corsetul modelator devine maleabil și se poate adapta în funcție de fiecare activitate sportivă.

Cele care doresc o susținere sporită vor miza pe un model mai modern, respectiv pe corsetele ce înglobează sistemul FlexiBoning. Acesta are la bază 9 tije metalice ce prezintă o flexibilitate deosebită. Vin cu avantajul că nu prezintă o rigiditate incomodă și nici nu pun presiunea pe organele interne sau pe coaste.

În linii mari, optează pentru corsete pentru antrenarea taliei din portofoliul Clessidra cele care au ca obiective reducerea circumferinței taliei, conturarea unei siluete frumoase, îmbunătățirea poziției datorită întăririi mușchilor din zona spatelui, definirea unei talii mai ferme și a unui abdomen mai plat.