Dacă te afli în căutarea unei soluții de învelitoare pentru locuința ta, ar trebui să știi că printre cele mai durabile opțiuni de pe piață se numără acoperișurile din tigla metalica.

RoofArt – prețuri corecte pentru țiglă metalică de cea mai bună calitate

Când vine vorba despre costurile unui acoperiș din țiglă metalică, orice proprietar este interesat să opteze pentru cea mai bună variantă, cu un raport excelent între calitate și preț.

Spre deosebire de țigla ceramică, acoperișurile din țiglă metalică sunt alegeri mult mai convenabile. De exemplu, cei de la RoofArt recomandă țigla metalică Umbrella®, un produs relativ nou pe piață, apărut în toamna anului 2013.

Compania brașoveană RoofArt activează pe piața sistemelor de acoperișuri din anul 2001, oferind materiale de calitate superioară pentru construirea unor acoperișuri din țiglă metalică la cele mai înalte standarde.

Un parteneriat de încredere cu concernul SSAB

Grație parteneriatului semnat în anul 2008 cu concernul SSAB care produce oțel la standarde nordice, țigla metalică de la RoofArt dovedește calități de excepție atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional.

Dar să vedem, deci, ce face ca țigla metalică Umbrella® să fie atât de specială?

Un sistem complet pentru acoperișuri

În cazul învelitorii unei case, diferențele între elementele componente se pot observa cu ușurință atât la nivelul nuanțelor, cât și la nivelul calității. De aceea, se recomandă achiziționarea tuturor accesoriilor de la același producător.

Astfel, pentru a te asigura de valabilitatea garanției primite, a durabilității și a menținerii în timp a unui aspect uniform al acoperișului, îți recomandăm să optezi pentru elemente de tinichigerie confecționate din aceeași materie primă, de aceeași calitate și cu aceeași nuanță de culoare.

Sistemul cu prinderi ascunse – cel mai inovativ de pe piață

Țigla metalică Umbrella este disponibilă în două variante – țigla metalică clasică – datorită modalității standard de fixare și țigla metalică dublu-modulară Umbrella, cu prinderi ascunse, varianta preferată de mulți specialiști.

Aceștia o recomandă deoarece constituie cel mai inovativ sistem de prindere de pe piața de profil de la ora actuală. Datorită fixărilor ascunse cu șuruburi, structura acoperișului este protejată de posibilele infiltrații ale apei pluviale.

Un alt avantaj notabil rezidă în garanțiile extinse pe care le oferă acest tip de țiglă metalică și anume – 30 de ani împotriva coroziunii, iar datorită proprietăților remarcabile ale vopselei GreenCoat, culoarea este garantată că îți va menține aspectul inițial cel puțin 15 ani.

Dincolo de garanția îndelungată oferită de țigla metalică RoofArt, acest tip de material își dovedește eficiența și grație sistemului de control al calității nordice, marca SSAB. Oțelul, materia primă furnizată de concernul SSAB este testat în cele mai aprige condiții scandinave, de peste 40 de ani.

Țigla metalică dublu-modulară Umbrella®, prin sistemul inovativ de montare, oferă posibilitatea meseriașilor de a monta sau demonta orice panou cu ușurință – chiar din mijlocul acoperișului.

De asemenea, transportul plăcilor dublu-modulare se poate realiza foarte ușor, iar spațiul de depozitare necesar nu trebuie să fie foarte amplu, pe un europalet putând fi stocați 180 mp de țiglă – aproximativ 200 panouri – suficient pentru o casă de dimensiune medie.

RoofArt – promotor al soluțiilor durabile și estetice

Specialiștii RoofArt își cristalizează eforturile în direcția inovării și a cercetării pentru a oferi soluții durabile și estetice pentru acoperișuri.

Așadar, indiferent de proiectul imobiliar pe care vrei să îl dezvolți, ai nevoie de un partener de încredere care să îți furnizeze sisteme de învelitori eficiente și cu garanții extinse.

Pe site-ul roofart.ro poți găsi cu ușurință informații suplimentare precum și datele de contact ale companiei în eventuala dezvoltării unei posibile colaborări.