De fapt, lucrurile s-au înrăutățitîn timp, căci Ozzy s-a confruntat cu probleme din ce în ce mai mari de sănătate.

*EXCLUSIVE* Ozzy Osbourne and Sharon Osbourne go grocery shopping at Erewhon MarketSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

De-a lungul ultimilor ani, Ozzy a suferit o formă gravă de gripă, o infecție cu stafilococ care i-a pus viața în pericol, dar și o cădere urâtă, în casa lui din Los Angeles, în timp ce se recupera de pneumonie.

O nouă operație pentru Ozzy Osbourne

Dar lucrurile se vor rezolva curând, spune soția sa Sharon Osbourne. Aceasta îi asigură pe fanii legendarului rocker că Ozzy Osbourne mai trebuie să treacă printr-o nouă intervenție chirurgicală înainte de a putea pune în mișcare pentru a se întoarce în Marea Britanie.

Potrivit Dailymail, Sharon a făcut noile dezvăluiri în timpul celei mai recente apariții în noul show TalkTV Uncensored al lui Piers Morgan.

Ozzy „se descurcă bine, vă trimite dragostea lui”, a spus Sharon (69 de ani).

„Mai mai are o operație de făcut și apoi vrea să se întoarcă acasă”, a spus ea, lăsând să se înțeleagă că, atunci când sănătatea îi va permite, Ozzy va părăsi Los Angelesul pentru a se întoarce înapoi în Marea Britanie.

Parkinson, căderi cauzatoare de fracturi și infecții periculoase cu stafilococ


Deși Ozzy a dezvăluit că suferă de boala Parkinson la începutul anului 2020, starul Black Sabbath recunoscut ulterior că a primul diagnostic i-a fost dat pentru prima dată în 2003.

Însă problemele sale de sănătate s-a agravat din octombrie 2018, când a suferit o intervenție chirurgicală după ce a suferit o infecție potențial mortală cu stafilococ după o manichiură incorect realizată.

Atunci, din cauza infecției, degetul său mare a atins dimensiuneaunui bec. Iar lucrurile nu s-au oprit aici, căci, manechiura respectivă se pare că i-a provocat trei infecții separate cu stafilococ, care au început în degetul mare și s-au extins apoi la degetul mijlociu, potrivit Rolling Stone.

În februarie 2019, Ozzy Osbourn a fost internat cu complicații cauzate de gripă, ceea ce a dus la amânarea etapei europene a turneului său No More Tour 2.

Ozzy a anulat în cele din urmă turneul complet, precum și restul concertelor sale din 2019, din cauza rănilor grave suferite în urma unei căderi în casa sa din Los Angeles în timp ce se recupera de pneumonie.

În fapt, acea cădere l-a făcut să se lovească din nou la spate, la gâtul și la umeri, ceea ce a dus la necesitatea unei intervenții chirurgicale.

Motivul? Cântărețul încă nu-și revenise completdupă ce, în 2003, suferiseprima cădere în casa sa din Buckinghamshire, Marea Britanie, cădere care l-a lăsat cu o serie de oase rupte, inclusiv vertebra gâtului, clavicula și opt coaste.

Atunci, după cum a dezvăluit Sharon mai târziu, Ozzy a încetat să mai respire în urma accidentului, fiind salvat de bodyguardul său personal de atunci, Sam Ruston, care l-a resuscitat.

Citește și: La doar 60 de ani, Michael J Fox este de nercunoscut. Actorul suferă de Parkinson de peste 30 de ani

xBruce Willis renunță la actorie. El a fost diagnosticat cu o afecțiune a creierului