Prințul Harry și Meghan Markle au depus actele la Curtea Superioadă din California pentru a-i potoli pe paparazzi, care nu le dau liniște nici lor, dar nici vecinilor celor doi.

„Unii paparazzi şi entităţi media au ghidat drone la doar 6 metri deasupra casei, până la de trei ori pe zi, pentru a obţine fotografii cu cei doi şi fiul lor în reşedinţa lor privată.

Alţii au apelat la elicoptere, care au zburat deasupra grădinii reşedinţei, devreme, la ora 05.30, sau la 19.00, trezindu-i pe vecini şi pe fiul lor, zi după zi. Iar alţii au făcut găuri în gardul de securitate pentru a privi prin el”, a precizat avocatul Michael Kump în plângere.

Încă nu sunt cunoscute identitățile celor care au realizat pozele și care le-au publicat in mediul online, însă ducii de Sussex speră să dea o lecție celor care au de gând să le invadeze intimitatea.

Vezi și Astrologul prințesei Diana spune care va fi viitorul relației prințului Harry cu Meghan Markle. Urmează schimbări mari. Decembrie vine cu o veste uriașă!

Citește și:

O prezentatoare TV a fost diagnosticata cu cancer cu ajutorul unui telespectator

Fotografie rară cu Simona Gherghe și părinții ei. Cu care dintre ei seamănă?