Micuța are o personalitate foarte puternică și se pare că seamănă perfect cu bunica ei, regretata prințesă Diana, după cum spun membrii familiei regale. Ducele de Cambridge a dezvăluit recent că e convins că pe măsură ce va crește Charlotte, le va face foarte multe probleme, pentru că este neastâmpărată și nu e ascultătoare deloc, fiind foarte greu de controlat.

Citește și: O artistă celebră și-a șocat fanii cu ultima ei apariție. A început să piardă lupta cu kilograme

Cele mai frumoase imagini cu prințesa Charlotte

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 21

Mai mult, experții susțin că William și Kate trebuie să se pregătească pentru momentul în care fetița, în vârstă de doi ani, va deveni copilul mijlociu și nu va mai primi ea cea mai mare atenție.

În timp ce George respectă toate regulile părinților, după cum spune tatăl lui, Charlotte își va face prezența simțită când Kate Middleton va naște al treilea copil, în luna martie.  Potrivit lui Catherine Salmon, profesor psiholog și autorul cărții „The Secret Power of Middle Children”(n.r.-” Puterea secretă a copiilor mijlocii”), copilul mijlociu tinde să devină mai rebel și impulsiv. „Faptul că acesta începe să primească mai puțină atenție de la părinți îl încurajează să devină independent”, a spus aceasta pentru revista Popsugar.

Citește și:Fiica Andreei Berecleanu a împlinit 16 ani. Eva s-a transformat într-o adolescentă superbă și  seamănă perfect cu mama ei

Kate a dezvăluit că pe cât de drăguță e Charlotte, pe atât e de neastâmpărată

Mai mult, faptul că prințesa Diana a fost al patrulea copil din cei cinci frați, reprezintă încă un mod prin care prințesa Charlotte se poate oglindi prin bunica ei.

Anul trecut, Kate a vorbit deschis la un eveniment în Londra despre „firea capricioasă” a lui Charlotte. Ducesa a spus că fiica ei este într-adevăr foarte drăguță și simpatică, dar este și foarte neastâmpărată și capricioasă, însă speră că George va reuși să o mai tempereze și o va face să realizeze că nu e chiar așa rău să fii frate mai mare.

Mai mult, în timpul vizitei oficiale în Germania, prințesa Charlotte a fost surprinsă de fotografi în timp ce a făcut „o mică criză de nervi” în public. Micuța neastâmpărată se săturase de vizitele lungi și nu mai voia să se urce în avion. Văzând că nu-și convinge părinții, ea a început să plângă și să se tăvălească pe jos, refuzând să se mai ridice.

Citește și: