Creșa aleasă de Kate și William, una prestigioasă, oferă, printre altele, lecții de olărit și clase de poezie. De asemenea, copiii învață atât despre științe, cât și despre artă sau design. Au inclusiv prilejul de a testa toate instrumentele muzicale și a-și descoperi eventualele talente.

Costă 12.200 de dolari pe an, însă dacă părinții vor vrea să o lase și după-amiaza la creșă, vor mai scoate din buzunar încă peste jumătate din sumă.

Creșa aleasă e una extrem de căutată, cu liste de așteptare extrem de lungi, unde copiii sunt înscriși încă de la naștere. La venirea la creșă, copiii trebuie să aducă de acasă o jucărie, iar la plecare să ia cu ei o fotografie a educatoarei.

Înainte de 4 ianuarie, ziua la care Charlotte va începe creșa, ea va fi invitată, împreună cu părinții, pentru o scurtă vizită ”de joacă”. Părinții vor pleca, apoi, pentru scurtă vreme, pentru ca educatoarele să vadă cum se adaptează micuța în vârstă de doi ani.

Prințul George, fratele lui Charlotte, nu a mers la creșă, ci direct la grădiniță. E drept, însă, că părinții săi aveau mai mult timp atunci. În aceasta primăvară Kate va deveni mamă pentru a treia oară.

Foto: Hepta

Vezi și Kate Middleton și prințul William au făcut publică imaginea de pe felicitarea de Crăciun| FOTO ÎN ARTICOL

Citește și: