Medicii legiști au primele rezultate ale necropsiei tinerei în vârstă de 25 de ani care a murit la metrou, după ce a fost împinsă pe linie de Magdalena Șerban. Acestea vor fi trimise procurorilor Parchetului Tribunalului București și ofițerilor de la Serviciul Omoruri, care anchetează crima de la stația de metrou Dristor 1. Medicii au prelevat probe pentru analize de laborator, rezultatele acestora urmând să fie trimise anchetatorilor și adăugate la dosarul cauzei.

”Tânăra a suferit leziuni puternice craniene și faciale, incompatibile cu viața”, au spus, pentru Libertatea, sursele citate.

Citește și: Tatăl tinerei care a murit la metrou: ”Nu pot da vina pe femeia care a împins-o”

Criminala a fost reținută

Mama și mătușa fetei, care locuiesc într-un sat din județul Dolj, au plecat spre București, pentru ridicarea de la Institutul de Medicină Legală a trupului neînsuflețit al tinerei.

Alina Ionela Ciucu a murit marți, după ce a  fost împinsă în fața metroului de Magdalena Șerban, în vârstă de 36 de ani. Anterior, atacatoarea a încercat un gest similar asupra unei alte tinere, de 20 de ani, care a reușit să scape. Din păcate, fata de 25 de ani a murit sub privirile șocate ale celor din jur.

Criminala a fost reținută de oamenii legii pentru 24 de ore, urmând să fie dusă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. Magdalena Şerban  va fi expertizată psihiatric pentru a vedea dacă avea discernământ în momentul în care a împins-o pe fata de 25 de ani în faţa metroului.

Foto: Libertatea.ro

Citește și: