„În lipsa pozelor cu Kovesi la tăiatul porcului, protestarii pro Sistem au găsit ce să “share-uiasca”. Poze cu mine şi Alina în Costa Rica. Dacă ştiam că interesează pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar şi din cabinetul ginecologului. Dar, ca să satisfac plăcerea unora de a mânca rahat şi pentru a-i scuti pe românii cu care ne întâlnim pe la pizza să ne facă poze pe furiş, de mâine mă ocup să aveţi un raport în imagini al prezenţei mele aici”, a scris Udrea pe Facebook.

Elena Udrea, îmbrăcată în pantaloni scurți alb și maiou alb,  arată fenomenal. Se pare că se simte foarte bine în Costa Rica și deși este însărcinată, ea afișează în continuare o siluetă de invidiat.

Foto: Facebook Elena Udrea

A rămas însărcinată după mai multe fertilizări in vitro

Elena Udrea este plecată din România ce câteva săptămâni, aceasta precizând că urmează nişte proceduri medicale la Atena, iar, între timp, vizitează Costa Rica. Fostul ministru nu a precizat când şi dacă va reveni în ţară. În Costa Rica este şi prietena Elenei Udrea, Alina Bica, fosta şefă a DIICOT. Cele două sunt condamnate în primă instanţă, în dosare de corupţie, la închisoare cu executare.

 

Vedeta este nerăbdătoare să-și țină gemenii în brațe. Ea a reușit să rămână însărcinată, în urma unui proces reușit de fertilizare in vitro desfășurat. Politiciana și iubitul ei mult mai tânăr, Adrian Alexandrov, își doreau foarte mult să devină părinți, iar acest lucru s-a întâmplat abia la a treia încercare de fertilizare in vitro. Fostul ministru a decis să devină mamă mai mult la insistențele logodnicului ei.  Anul trecut, Elena Udrea a fost fotografiată în fața unei clinici de fertilizare, iar ulterior presa a scris despre o deplasare în Grecia în același scop.  Deși se află în prima lună de sarcină, vedeta, în vârstă de 44 de ani,  a mărturisit că  și-ar dori să aibă doi băieți, potrivit Antena Stars.

Citește și: