Garderobă nouă

Dacă ai de gând să îți faci curat în șifonier, poți începe procesul după ce îți aduni hainele groase și le înlocuiești cu cele de sezon. Încearcă să fii sinceră cu tine și să te desparți de acele piese pe care nu le-ai mai purtat în ultimii doi ani. Fie că sunt demodate, fie că au o măsură necorespunzătoare, important e să porți ceea ce te reprezintă și te avantajează.

Psihologul Adam Galinsky, în articolul „Enclothed Cognition” („Cogniția Hainelor”), publicat în „Jurnalul de Psihologie Socială Experimentală”, a constatat că hainele au un efect major asupra stării noastre psihice. Ai putea începe să îți cumperi câte rochii înflorate, jeanși și cămăși. De asemenea, nu uita de accesorii: eșarfe și posete dama care vor da un plus de personalitate oricărei ținute. 

Balayage

Dacă vrei ca părul tău să strălucească la propriu și să aibă un plus de volum, indiferent de culoare, poți alege un balayage, care-ți va da o notă de eleganță și de rafinament. Odată cu această schimbare, stilistul îți va recomanda și produse de îngrijire adecvată și îți va tunde vârfurile despicate. Nu trebuie să te îngrijorezi că nu-ți va sta bine, balayage-ul este pentru oricine, însă este necesar că lungimea părului să fie cel puțin până la nivelul lobului urechii, pentru a putea contura tușele de culoare. Chiar dacă vei găsi foarte multe tutoriale pe internet, nu încerca să ți-l faci singură. Deși pare simplu de realizat, aceasta e o tehnică care presupune un proces laborios și multă experiență.

Machiaj natural

Dacă ești adepta unui look extravagant, ai putea abdica de la acest stil pentru că în anul 2020 în tendințe este machiajul natural, nude, care evidențiază trăsăturile și conferă un aer fresh. Renunță cât de mult poți la farduri sau alege unele cu textură cremoasă, în nuanțe de bej sau maro. Pentru buze, ziua poți alege un gloss natural, iar seara îndrăznește să mergi pe o culoare mai puternică, cum ar fi roșu metalic. Nu uita de conturarea pomeților cu un blush de culoarea piersicii și un iluminator. Ai grijă să nu-ți creionezi prea puternic sprâncenele pentru că îți pot înăspri chipul.

Dacă vrei ca această primăvară să fie una deosebită, poți începe să faci acele schimbări pe care le-ai tot amânat. Odată ce vei începe să le realizezi, vei simți un sentiment de împlinire care te va ajuta să continui ceea ce ți-ai propus.

Sursă foto: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat in colborare cu elefant.ro