Pierce Brosnan si sotiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

La mulți ani, dragostea mea, am dansat în acea noapte și dansăm același dans și astăzi. Aș putea face totul din nou. ❤️”, a scris pe contul său de Instagram fostul James Bond, alături de o fotografie cu el și soția sa, de la nunta de acum 21 de ani, când cei doi s-au căsătorit.

La rândul său, Kelly a postat pe contul său aceeași fotografie, cu mesajul “La mulți ani, dragostea mea!”.

Prima soție a lui Pierce Brosnan a murit de cancer ovarian

Până să o întâlnească pe Keely, la mijlocul anilor 90, Pierce Brosnan fusese căsătorit cu Cassandra Harris, însă actrița a murit de cancer ovarian după 11 ani de căsnicie, în decembrie 1980.

Pentru actor, moartea Cassandrei a fost o adevărată tragedie, însă Keely a fost cea care l-a ajutat să se vindece.

L-a cunoscut pe actor prin prisma meseriei sale. Pierce a pornit la drum cu Keely foarte nesigur, neștiind dacă va mai putea să iubească vreodată. De atunci însă, călătoria celor doi durează, Pierce și Keely formând unul dintre cele mai bine sudate cupluri de la Hollywood, după ce s-au căsătorit în 2001.

Tată a cinci copii, din care doi adoptați


Pierce Brosnan este tatăl a cinci copii. Sean este rezultat din prima căsătorie. Tot în timpul primei căsătorii i-a adoptat pe Charlotte și pe Chris, copiii Cassandrei.

Din păcate, Charlotte a murit din cauza aceleiași boli care a ucis-o și pe mama sa, cancerul ovarian. Din al doilea mariaj au rezultat doi fii: Paris și Dylan, care amândoi practică modellingul.