#RevelionulRelaxării este petrecerea pe care Radio ZU a dat-o în noaptea în care România a ieșit din starea de urgență provocată de pandemia COVID-19. Buzdu, Morar și Emma au fost gazdele celui mai tare party cu #MuzicaAia dintre toate pe care le-au făcut până acum. Au început la 23:00 și au terminat la 1:45.

In timpul desfășurării evenimentului online, peste 1 milion de români au participat la #RevelionulRelaxării, cifre record pentru o astfel de emisie desfășurată Live pe Facebook în România.

Alte cifre record înregistrate de ediția specială prezentată în noapte de 14 – 15 mai de Buzdu, Emma și Morar: 27.000 de români prezenți pe live-ul de Facebook al Radio ZU la miezul nopții (recordul absolut de până acum), peste 12.000 de share-uri ale live-ului de Facebook, peste 35.000 de comentarii în timpul live-ului și peste 1.300 de ZUper ascultători care au participat activ la #RevelionulRelaxării prin Zoom.

Petrecerea a fost transmisă live pe radiozu.roFacebook Radio ZUYouTube Radio ZU și contul de Instagram Radio ZU.

„Așa știm că România va fi bine. Am simțit energia celor care au trăit starea de bine alături de noi. S-a văzut pe imagini. Forza ZU este Forza România! Și chiar dacă am ieșit din starea de urgență, este foarte important să ai în continuare grijă de tine și ai tăi”, au transmis DJ-ii Radio ZU celor care i-au urmărit.

În orice stare ar fi România, radioul e starea de bine!

Inna, Lidia Buble, Alina Eremia, JO și JUNO și, direct din Bali, Lora și Ghenu, sunt vedetele care au strigat împreună cu ZU “Forza România” în momentul în care țara noastră a ieșit din starea de urgență. În plus, în direct au fost și ascultători din America, Canada, Italia, Germania și alte țări.

„Să fim foarte atenți, să fim foarte prudenți pentru că „guvidul” – covidul nu doarme. Guvidul pândește și Doamne ferește să nu se întâmple ca prin alte țări să ne bage înapoi în blocuri!”, a fost mesajul de conștientizare pe care a ținut să-l transmită, în stilul lui, Daniel Buzdugan.

Tot ce s-a întâmplat la #REVELIONULRELAXĂRII poate fi urmărit aici!

„Suntem aici ca să ne facem drumul acesta prin greu mult mai ușor. Mulțumim că ați fost alături de noi. Noi v-am simțit, sper că ne-ați simțit și voi pe noi!”

Așa cum face de peste 11 ani, Radio ZU a fost alături de ascultătorii lui pe toată perioada stării de urgență. Emisiuni live transmise din studio, ediții speciale #MuzicaAia în Morning ZU.

În plus, pe 25 martie, la ora 12:00, data la care a început starea de urgență în România, Buzdu, Emma și Morar au fost live cu ZUper ascultătorii lor, într-un Morning ZU extins care a culminat cu difuzarea imnul national al României în momentul instaurării stării de urgență.

„Pe 25 martie, la ora 12:00, fix în momentul în care a intrat în vigoare starea de urgență în România, peste 21.000 de români au fost live pe Facebook-ul Radio ZU. Alte sute de mii pe Visual Radio și pe frecveța ZU s-au unit într-o simțire și au strigat cât au putut de tare „Forza România”. „Dă Imnul tare în izolare!”, a fost îndemnul pe care l-a transmis atunci Mihai Morar pe frecvența Radio ZU.

Vezi întregul moment aici:


În noaptea de 14 spre 15 mai, în momentul în care s-a ridicat starea de urgență în România, Buzdu, Morar și Emma au fost tot alături de ascultătorii pentru că: „La ZU nu doarme nimeni!”.

ROMÂNIA, VA FI BINE!

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook YouTube și Instagram).