Cei doi sunt rodul iubirii dintre Camilla cu fostul ofițer britanic Andrew Parker Bowles, care au fost căsătoriți din 1973 până în 1995.

Tom Parker Bowles și Laura Lopes (numele de familie obținut după căsătorie) au încercat însă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea, ei se întâlnesc periodic cu William și Harry la evenimentele ce au loc în familia regală. Ultima dată ei au fost văzuți la prticipând la ceremoniile de înmormântare ale Reginei Elisabeta a II-a.

Laura Lopes, fiica din prima căsnicie a CamilleiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Fiica Laurei, domnișoară de onoare la nunta lui William cu Kate

Laura are 44 de ani, este un curator de artă de succes și s-a căsătorit în 2006 cu Harry Lopes, expert contabil, cu care are trei copii. O fetiță superbă, în vârstă de 14 ani, Eliza, care a fost și domnișoară de onoare la nunta lui William cu Kate Middleton, ceea ce demonstrează că Laura și William au o relație destul de apropiată. Ea mai are și doi băieți gemeni, Gus și Louis, în vârstă de 12 ani.

Tom, băiatul mai mare al Camillei, are 47 de ani și este critic culinar și scriitor.

El este căsătorit din 2005 cu un editor de fashion, Sara, și au împreună doi copii, o fetiță de 14 ani, Lola, și un băiețel de 12 ani, Freddy.

Citește și: Regele Charles nu a făcut pace cu Meghan Markle și cu prințul Harry. Ce s-a întâmplat după ce ducesa de Sussex i-a cerut o discuție între patru ochi

xDucesa de Sussex a plâns la înmormântarea Reginei și a stârnit reacții puternice. „Chipul lui Meghan Markle nu avea o emoție autentică și știa că lacrimile ei vor fi fotografiate”