Indiferent de alegere, există câteva recomandări generale de Paște care nu dau greș, oricare ar fi preferințele și așteptările celor din familie, fie că e vorba de soț, mamă, tată sau soră.

  • Fii creativă;
  • Nu alege ceva ce ți-ar plăcea ție să primești, ci ține cont de preferințele persoanei pe care vrei să o răsfeți printr-un dar; 
  • Optează pentru ceva personalizat sau scrie o felicitare;
  • Află ce își dorește sau ce are nevoie persoana în cauză.

Idei de cadouri de Paște 

Pentru soț

Dacă ai un soț care se plictisește foarte repede, e curios și-i place să călătorească, poți opta pentru o hartă a României sau una a lumii răzuibilă. Astfel, după ce veți mai merge într-un oraș nou, partenerul poate marca teritoriul „cucerit”. E un cadou de Paște inovativ pe care sigur îl va aprecia. Dacă obișnuiți să vă uitați seara la filme, poți lua și o pătură cu mâneci pentru cupluri, foarte practică și unică în felul ei. 

Pentru mama

Dacă ai o mamă care are cont de Facebook, merge la coafor, are grijă de ținuta ei și e preocupată de manichiură, cu siguranță s-a săturat să primească ustensile de bucătărie și alte lucruri pentru casă. Îi poți lua o felicitare pentru cea mai tare mamă, în care să îi scrii cât de mult înseamnă pentru tine și cât de recunoscătoare îi ești, inclusiv pentru că a pregătit ciocolată de casă și ciorbă de perișoare. Nu uita nici de florile de sezon, cum ar fi lalele sau narcisele, pe care le poți achiziționa la un preț foarte mic.

Pentru tata

Dacă ai un tată care a început să aprecieze foarte mult confortul, ai putea opta pentru un hamac pentru picioare și o pernă de masaj, două alegeri pe cât de adecvate, pe atât de utile. Seara va putea sta cu picioarele suspendate în timp ce va urmări emisiunea preferată, apoi se va odihni pe o pernă care-l va relaxa total. 

Pentru soră

Dacă ai o soră, cu siguranță o cunoști foarte bine, mai ales dacă sunteți de vârste apropiate. Dacă încă are o fire ludică și e plină de viață, ai putea să îi iei o pătură tip „coadă de sirenă” și o cană cu unicorni. Va fi pe cât de amuzată, pe atât de curioasă să își bea cafeaua cu lapte din cana respectivă, acoperită de pătura călduroasă. 

Nu trebuie neapărat să transformi cea mai mare sărbătoare creștină într-una comercială, nici să fii adepta consumerismului exagerat. Însă Iepurașul, ajutat de tine, le poate aduce celor care contează în viața ta daruri, ca un gest de iubire și recunoștință.

Sursă foto: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu Minblower