Construiește-ți dulapul cu câteva perechi de pantofi damă clasici, care să se potrivească câtorva ocazii, și nu vei simți niciodată că ai nevoie de o altă pereche.

1. Adidași albi

Un adidas alb clasic are capacitatea de a face ca orice ținută să arate cool, lustruită și fără efort. Poți purta o astfel de pereche de pantofi damă cu aproape orice și sunt potrivite pentru orice sezon. Odată ce vei găsi o pereche pe care să o iubești, va fi greu să te încalți cu orice alt pantof.

2. Ghete negre

Să ai o pereche de ghete negre bune în arsenalul tău de pantofi este la fel de important ca o little back dress în garderobă. Aceste ghete pot fi literalmente asociate cu orice, de la blugi și tricou până la o ținută business-casual pentru serviciu. Optează pentru o pereche înaltă până la gleznă în care să te simți cel mai confortabil.

3. Mocasini clasici

Mocasinii au intrat în scenă acum câțiva ani și acum ne întrebăm cum am putut trăi vreodată fără ei. Aceștia fac o ținută să arate mai sofisticată și mai bine pusă la punct și, întrucât sunt complet plați, reprezintă o alternativă mai elegantă la balerini. Dacă ești abia un inițiat în ale mocasinilor, o pereche clasică neagră este cel mai bun pariu. Dacă dulapul tău este deja aprovizionat cu mocasini, caută o pereche într-o culoare distractivă sau cu un imprimeu interesant pentru a condimenta elementele de bază ale unei ținute.

4. Sandale slide

Nu este nimic mai bun decât să ai o sandală elegantă, pe care să o poți strecura ușor în picioare oricând este vremea caldă. Aceste sandale slide sunt versiunea actualizată, pentru adulți, a flip-flop-urilor.

5. Cizme până la genunchi

Cizmele peste genunchi devin și modă și apoi se demodează iar odată cu trecerea anotimpurilor. Totuși, există un stil de cizme care este întotdeauna o alegere bună, mai precis, unul care se oprește chiar sub genunchi. Aceste cizme pot fi asociate cu orice, de la colanții tăi preferați din piele până la o fustă scurtă și pot adăuga întotdeauna mai mult la o ținută decât ar putea face orice cizmă scurtă. Alegerea unei perechi din piele sau piele de căprioară te va asigura că acestea sunt suficient de atemporale pentru a fi purtate de la an la an.

6. Tocuri neutre

Nu este nimic mai rău decât să ai un interviu sau o nuntă și să ai nevoie să fugi cu o seară înainte la cumpărături pentru că nu ai tocuri potrivite cu ținuta ta. A avea o pereche de tocuri într-o culoare neutră pe care o poți purta la toate evenimentele este un lucru esențial pentru o femeie.

7. Cizme statement

Uneori te pregătești dimineața să ieși din casă și, după ce te-ai îmbrăcat, îți dorești să ai ceva mai mult cu care să condimentezi ținuta. Aici apar cizmele tip statement, cu un imprimeu unic și mai excentric, de tip piele de șarpe. Acestea vor fi tot ce ai nevoie pentru a transforma o ținută banală într-una de neuitat.

8. Sandale cu bretele

O pereche bună de sandale cu bretele este, fără îndoială, cea mai versatilă formă de încălțăminte pentru vreme caldă. Le poți purta cu orice, de la pantaloni scurți din denim și un tricou până la o rochie la o nuntă. Sunt purtabile, versatile și vor adăuga un pic de viață într-o ținută ori de câte ori ai nevoie.

9. Adidași sporty

Pentru ieșit la cumpărături și plimbări cu câinii sau weekend-uri în care nu îți vine să pui pe tine mai mult decât un hanorac și colanți, o pereche de adidași sport casual este cel mai bun prieten. Din fericire pentru noi, adidașii sport nu mai sunt doar perechea aia de încălțăminte utilă pe care o purtam la orele de sport de la școală. În ziua de astăzi, adidașii mai sportivi sunt la fel de la modă ca o pereche de pantofi cu top. Colorat, neutru, cu modele, poți alege orice îți face plăcere.

10. Balerini

O soluție frumoasă și practică pentru încălțămintea obișnuită, de zi cu zi. Balerinii sunt un pantof plat de tip papuc care sunt un element esențial de deținut într-un dulap. Balerinii sunt un pantof atât de versatil, care vine în numeroase culori, forme și modele, de la nud clasic la imprimeuri de animale sălbatice și culori strălucitoare. Așadar, orice ținută vei adopta, cu siguranță vei putea găsi o pereche de balerini care să se potrivească.