Când ne stabilim obiective, acestea par mult mai ușor de îndeplinit decât atunci când avem vise. Cu alte cuvinte, visele pe care le avem în viață sunt lucruri pe care ni le dorim, dar pe care cu greu le obținem

Ideea este că, în ciuda educației pe care oamenii o pot primi, mulți consideră că visele lor sunt imposibile. Dar realitatea este că pentru marea majoritate nu este așa. Cum ai putea să creezi o realitate care să-ți cuprindă și visele? În cele ce urmează îți vom dezvălui câteva strategii și numele echipei alături de care, dacă visezi, visul se transformă în realitate.

Definește-ți visele în mod specific, dar …

… asigură-te că sunt perfect aliniate la principiile și valorile tale.

Acest lucru este important deoarece mulți oameni își stabilesc obiective care pur și simplu nu se potrivesc foarte mult stilului lor de viață și, în cele din urmă, se dau bătuți cu ușurință (mai ales atunci când stilul de viață menționat este legat de principiile și valorile lor).

Gândește-te la modul în care visele tale te pot ajuta să te autodepășești, în loc să te transformi în ceva care nu vrei să fii.

Fă ca visul să fie o dorință arzătoare

Una dintre principalele probleme cu care se confruntă oamenii care nu-și îndeplinesc visele este că nu-și doresc cu suficientă forță să reușească în viață.

Acest lucru este important deoarece, atunci când oamenii au o dorință arzătoare, nimic și nimeni nu îi poate opri.

Dar cum să transformi un vis într-o dorință arzătoare? Ei bine, este foarte simplu: Convingându-ți subconștientul, în orice mod posibil, că îndeplinirea visului tău este posibilă.

Subconștientul are tendința de a se îndoi. Se întâmplă acest lucru pentru a te proteja de multe lucruri (cum ar fi de exemplu, să ai încredere în necunoscuți). Dar, de asemenea, se îndoiește și de abilitățile și capacitățile tale.

Ideea este să investighezi, să vorbești cu oamenii și să te informezi în vreun fel dacă visul tău este sau nu posibil (în 99% din cazuri este). Odată ce ai mai multe dovezi convingătoare despre posibilitățile de a îndeplini la acest vis, mintea ta va începe să te sprijine.

Acesta este momentul în care visul trebuie să se transforme într-un scop al vieții. Acesta trebuie să înceapă să facă parte din ființa ta.

Împarte fiecare din visele tale în pași sau obiective mici

Tot ceea ce dorești să obții poate fi împărțit în „piese” mici.

De exemplu, dacă dorești să ai un corp atletic, poți împărți acest vis în lucruri precum: mers la sala de gimnastică, mâncat sănătos, băut mai multă apă, mers la culcare mai devreme pentru a dormi puțin mai mult, făcut schimbări în stilul de viață și creat obiceiuri bune, renunțat la fumat și băut alcool, practicat un sport care îți place … etc.

Indiferent de ce vrei, fiecare dintre aceste lucruri este mai simplu și mai ușor de realizat pe termen scurt sau mediu.

Așa se întâmplă cu toate visele. Făcând acest lucru îți vei crea un plan strategic pentru a-ți dirija viața spre succes.

Propune-ți să-ți îndeplinești visele

Acest lucru poate părea evident, dar ai grijă să existe mult mai mult decât ceea ce se vede la suprafață.

Este foarte important să-ți propui ceva. Ideea este că faci un compromis profund și din interior. Deci, stabilirea unui scop bazat pe o dorință arzătoare trebuie să îți schimbe viața de zi cu zi.

Cu alte cuvinte, visele tale nu ar trebui să fie doar  lucruri de neatins în mintea ta. Trebuie să fie scopuri clare și să-ți amintești mereu de ele.

Pentru aceasta, este bine să creezi un fel de poster sau desen în care să-ți exprimi în mod clar, fără rezerve ceea ce dorești să obții. Dacă, de exemplu, este o mașină, atunci o fotografie va fi mai bună (asigură-te că este o imagine a mașinii noi, și nu a mașinii folosite de altcineva, pentru că, probabil, nu o vei putea avea).

Plasează acest poster undeva unde îl poți vedea în fiecare zi. Dacă este posibil, schimbă imaginea de fundal, fă în așa fel încât să-ți amintești de acel vis.

Dacă visezi să joci într-o reclamă sau un film, apelează la Agenția de Casting.  „Un vis pe care-l visezi singur e doar un vis. Un vis pe care-l visezi împreună cu ceilalți e realitate.” (John Lennon).

Echipa Agenției de Casting va visa alături de tine și îți va oferi diverse servicii casting (figurație simplă, figurație specială, actori, cascadori, sportivi, modele etc.), pentru ca tu să-ți îndeplinești visul.

Profită de voința ta și crede în tine și în această echipă de fantastici. Visul tău va deveni realitate mai repede decât îți imaginezi. Succes!