In plus, achizitionarea unei vacante reduse poate fi atat un cadou pentru tine, cat si pentru partenerul tau de viata si o ocazie perfecta sa va bucurati de un sejur in doi – oferit, sa zicem, de catre Mos Craciun. Dar la ce ne referim mai exact cand spunem ,,vacante reduse’’? Ei bine, Christian Tour, cel mai mare touroperator de la noi din tara, iti ofera alternativa unui cadou intr-adevar special cu ocazia sarbatorilor de iarna, constand in reduceri de pana la 50% la rezervarea unui pachet de vacanta din categoria Early Booking!

Ce este, mai exact, programul Early Booking pentru vacante reduse si cum functioneaza acesta? Cunoscut si sub denumirea de First Minute, opusul programelor de tip Last Minute, Early Booking presupune lansarea ofertelor turistice de catre agentiile profesioniste in avans. Practic, astfel de oferte sunt lansate chiar si cu un an inainte de inceperea sezonului in care acestea se incadreaza. Spre exemplu, pentru sezonul estival 2019, Christian Tour a lansat deja primele oferte inca din toamna acestui an. Avantajul? Vacante reduse cu pana la 50%!

Fiind vorba de rezervari timpurii, cand disponibilitatea locurilor pentru pachetele de vacanta este aproape integrala, poti beneficia de preturi cu adevarat speciale pentru urmatorul tau sejur de vara. Mai mult decat atat, ofertele de vacante reduse din categoria Early Booking iti permit plata in rate, avand la dispozitie suficient timp pentru achitarea integrala a pachetului dorit. Planul de plata pentru achizitionarea unei vacante reduse create de Christian Tour poate arata astfel:

– 25% avans la inscriere;

– diferenta de pana la 60% la expirarea perioadei Early Booking;

– achitarea integrala cu pana la 21 de zile inainte de check-in.

In prezent, programul Early Booking lansat pe site-ul Christian Tour cuprinde diverse oferte de vacante reduse cu pana la 50% in destinatii de litoral din strainatate pentru vara anului 2019, cum ar fi: Turcia, Grecia, Egipt, Tunisia, Spania sau Bulgaria. Pentru a te informa pe larg despre termeni si conditii, precum si pentru a descoperi detaliile complete ale acestor oferte, in functie de preferintele tale, acceseaza chiar acum site-ul touroperatorului si devino propriul tau Mos Craciun!

Asadar, anul acesta daruieste-ti un altfel de cadou de sarbatori, pe care il poti impartasi, desigur, cu o persoana draga din viata ta. Cu siguranta, gestul tau inedit va fi o adevarata surpriza! Si nu uita: surprinde-te, inainte de toate, pe tine insuti!