Elementul inedit este redat de întregul concept, de la prezența acestor personaje și până la modul în care performează. Sunt numeroase agenții de profil ce și-au îmbunătățit oferta cu aceste tipuri de servicii, iar o simplă căutare online ne dezvăluie spre exemplu segmentul de ursitoare botez Bucuresti – Paradisulpersonajelor.ro în complexitatea sa de opțiuni. Există o echipă întreagă ce poate face parte din eveniment, cu antiteza ursitoarea bună-rea, exact ca în povești. Cum să nu îți dorești un astfel de scenariu la petrecerea de botez a nou născutului?

Valoarea sentimentală

Desigur că pentru cei vizați, nou născuți, pentru copii este mai greu de perceput scenariul ursitoarelor. De aceea, de cele mai multe ori se mixează pe partea cu valoarea sentimentală, raportată la părinții emoționați, la membrii de familie. Transpun în scenă un text ce îmbină o tradiție mai veche, dar actualizată, spun vorbe de duh și măgulesc pe cei prezenți, dar mai ales pe cei din familie. Acesta pare să fie motivul și explicația pentru care ursitoarele sunt atât de cerute în cadrul acestor tipuri de petrecere.

În fapt, acestea sunt zânele bune și după caz una rea. Prezente pe rând, fiind întruchiparea unor virtuți și valori în viață, acestea au scopul de a ursi celui mic numai de bine. Sunt până la urmă urări ce orice părinte ar dori să le exprime pentru al său copil. Însă într-o manieră artistică și rimată, cu un text personalizat și coloană sonoră adaptată, serviciile de acest gen aduc în prim plan și avantajul de a fi greu de reprodus. Îndeplinesc așadar și scopul de a avea entertainment în cadrul petrecerii, sunt și un moment ce încântă pe invitați, deci cu atât mai mult sunt prezenţe de dorit.

Când pot fi incluse în program? Nu mai târziu de prezența tortului, ce de regulă este scos și prezentat invitaților la miezul nopții. Ursitoarele sunt un moment artistic și caatare pot fi incluse în programul de desfășurare oricând se dorește, însă cert e că va fi musai pentru bebeluș să fie prezent. În fapt, lui i se dedică totul.

Pachete de servicii interesante dedicate celor mici

Pentru cei care s-au specializat pe această nișă ursitoarele nu sunt singurele opțiuni. Mai cu seamă pentru că acestea pot fi invitate la o petrecere o singură dată și anume la petrecerea de botez, pentru restul ocaziilor paradisulpersonajelor.ro spre exemplu oferă posibilitatea de a alege și alte tipuri de servicii ce deservesc unui scop de încântare a ochilor curioși de copii. Aici este vorba de mascote și animatori, de personajele favorite din desene și povești, eroi și zâne.

Soluții sunt pentru că o astfel de petrecere să fie organizată în mod complex. Se poate alege jocul interesant de tip piniata, o mașină de bule, un set de party, un atelier de creație și multe altele. Fiecare opțiune de acest gen a fost gândită astfel încât să existe o tematică, un joc ce antrenează mintea și atenția celor mici, oferind în mod garantat distracție.

Ce este convenabil în această poveste se referă la faptul că oferă deopotrivă celor mari și celor mici un moment artistic. Distracția este asigurată și până la urmă există o alternativă a clasicelor tipuri de jocuri la spații dedicate celor mici. Serviciile pe această nișă sunt tot mai variate, interesante, dar și accesibile. Cer totuși un public mai extins, întrucât trebuie și să merite efortul organizării unei petreceri în cadrul căreia vor fi prezente personaje din povești, zâne. Acestea iau naștere ca prin minune, fac din realitatea pe care o știm cu toții un tărâm de poveste și au un efect garantat, acela de a impresiona și de a oferi clipe unice celor prezenți.