Deși tendința ultimilor ani a fost aceea de a ne baza doar pe ceasurile de la telefonul mobil, ceasurile vor rămâne mereu accesorii la modă. Un ceas potrivit și corect ales va pune oricând în valoare o ținută îngrijită.

Îți propunem o serie de ceasuri dama care nu ar trebui să lipsească din colecția de accesorii a niciunei femei:

Ceasul clasic este un „must have” pentru orice femeie. Cu o curelușă sau o brățară subțire, cadran mic și fin, un astfel de accesoriu este ușor de combinat cu orice ținută, fie ea office, business sau casual. 

Moda a evoluat și un ceas clasic de damă ar putea avea cadranul ceva mai mare, lucru util și când vorbim de „asortarea” dimensiunii ceasului cu cea a încheieturii mâinii.

Pe ceasuri-shop.ro, unde se pune accent pe mulțumirea clientului și pe un raport optim calitate-preț, găsești o gama largă de astfel de ceasuri. Poți alege un Megir cu cadran dreptunghiular (120 de lei, redus de la 150) sau rotund (139 de lei, redus de la 170); sau poate preferi un elegant ceas ultrasubțire marca Lige (169 de lei), potrivit și pentru o ținută fashion, și pentru un outfit business.

Ceasul fashion te va ajuta să ieși în evidență dacă îl porți cu ținutele potrivite și la ocaziile potrivite. Ai la dispozitie modele superbe și pentru toate buzunarele din gamele Curren, Skmei, Megir sau NaviForce, la prețuri între 79 si 169 de lei; uită-te cu atenție și la discounturile oferite, cuprinse între 6 si 31%. 

Ceasul casual poate fi „asortat” cu orice ținută și poate fi purtat în orice moment al zilei. Poți alege dintre mai multe modele elegante marca Skmei, Curren, NaviForce sau Megir, la prețuri accesibile, cuprinse între 70 si 150 de lei; Stai cu ochii și pe reducerile de preț între 6 si 22% pentru unele produse din gama “casual”.

Orice model ai prefera, nu uita că ceasul de mână este, la fel ca ținuta, machiajul și bijuteriile, o carte de vizită un pic altfel, un statment de stil și încredere. Când cumperi un ceas, dincolo de aspect și preț, trebuie să te uiti cu atenție și la alte criterii: 

– tipul de mecanism (mecanic, quartz, automat)

– tipul si materialul brățării sau al curelei

– dimensiunea ecranului, care trebuie să se arate bine pe încheietură

– rezistența brățării și a geamului cadranului la șocuri și zgârieturi

– greutatea ceasului.

Când nu știi care ar fi cadoul perfect pentru o  aniversare sau un eveniment notabil din viața cuiva, cu un ceas vei merge totdeauna la sigur, cu condiția să îl alegi cu atenție și să se potrivească personalității persoanei care îl primește. Totodată, un ceas este și cadoul perfect pe care orice femeie și-l poate face singură atunci când simte nevoia să se premieze fără vreun motiv anume, ci doar pentru că merită.