Săptămânal, zilele de joi si vineri aduc ateliere distractive și jocuri energizante, iar în weekend-uri, creativitatea și distracția se împletesc cu mesaje pentru panoul dorințelor, colinde cântate live și o mulțime de jocuri interactive, menite să pună în lumină valorile ce stau la baza celor mai frumoase sărbători din an!

Dăruind, aducem Crăciunul mai aproape 

Sărbătorile de iarnă sunt despre ceilalți. Învățăm să dăruim, să dedicăm timp și atenție celor dragi, să uităm puțin de agitația cotidiană pentru a ne întoarce la ceea ce este cu adevărat important pentru fiecare dintre noi. Cei dornici să facă o faptă bună se pot alătura campaniei de colectare de jucării organizată de ParkLake Shopping Center în colaborare cu Primăria Sectorului 3.  Astfel, aceștia pot aduce în perioada 10 – 21 decembrie în mall jucării ce vor fi colectate și dăruite copiilor din centrele de plasament ale sectorului 3 în preajma Crăciunului.

Târg de cadouri și decorațiuni

Spiritul sărbătorilor nu ar fi complet fără bucuria căutării cadourilor perfecte pentru cei dragi, dar și a decorațiunilor de iarnă. Târgul de Crăciun organizat în perioada 24 noiembrie – 23 decembrie 2019 la ParkLake Shopping Center întâmpină vizitatorii cu surprize și cadouri potrivite pentru toate vârstele. Bijuterii, accesorii și ornamente așteaptă să fie descoperite și dăruite mai departe!

Anul acesta, trăiește Crăciunul așa cum l-ai visat!

* Mai multe detalii despre ofertele și evenimentele ParkLake, dar și programul complet pot fi găsite pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.