Dacă este să vorbim despre tradiții și superstiții pentru seara de Revelion, atunci vom putea spera că norocul va fi de partea noastră. Fie că ai încredere în acestea, fie că nu, fiecare lucru este important pentru a porni cu piciorul drept în noul an și pentru a ne bucura alături de familie de acest moment important. Mai mult decât atât, pentru că pandemia a pus stăpânire peste noi, trebuie să ne rezumăm la o petrecere restrânsă, poate chiar mutată în online, ci nu în offline. Dacă vrei ca anul 2021 să fie anul tău și să ai mult noroc, atunci trebuie să afli ce tradiții trebuie să urmezi în noaptea de Anul Nou.

  1. Poartă ceva roșu

Indiferent de sex, trebuie să ne asigurăm că fiecare dintre noi poartă un element roșu. Această superstiție spune că această culoare te va apăra tot anul de spiritele rele și de ghinion. În cazul femeilor, puteți alege să purtați atât un costum roșu, cât și o rochie, o lenjerie intimă sau chiar pantofi. Lucrurile se schimbă atunci când discutăm despre domni, care pot alege o cravată sau un papion în nuanțe de roșu. Totuși, dacă nu știți ce accesoriu roșu să alegeți, noi vă propunem un accesoriu unisex, precum huse iphone 11 pro personalizate de pe motifsio.ro. Pentru că telefonul a devenit un accesoriu și este alături de noi în permanență, trebuie să ne asigurăm că-l protejăm indiferent de situație. De aceea, vă propunem să vă achiziționați o husă de telefon elegantă, din piele granulată roșie. Mai mult decât atât, puteți să alegeți personalizarea produsului în funcție de preferințe. 

  1. Poartă ceva nou

Dacă 2020 a fost despre schimbare, asigură-te că și 2021 va fi la fel, însă într-o direcție mult mai pozitivă. În noaptea dintre ani, poartă un element nou. Indiferent de ce vei alege, acest element va reprezenta schimbarea și prospețimea cu care intri într-un nou an, cu entuziasm și dorințe. Nu contează ce alegi pentru a purta, însă îți recomandăm să îți achiziționezi un lucru de care ai neapărat nevoie sau îți dorești foarte mult. Nu trebuie să intri în 2021 cu regrete sau cu supărări, ci cu zâmbetul pe buze. 

  1. Puneți o dorință

Dacă ai putea să-ți pui o dorință, care ar fi aceea? În cazul în care îți dorești ca aceasta să se îndeplinească, te sfătuim să nu o spui nimănui. Păstrează-o doar pentru tine și puneți-o fix la cumpăna dintre noi. Cu siguranță, aceasta se va îndeplini. 

  1. Nu intra în noul an cu datorii

O superstiție destul de populară spune faptul că atunci când intri cu datorii în noul an, vei avea probleme cu banii tot anul. Sfatul nostru este să încerci să scapi de ele cât mai repede și să te asiguri că nu împrumuți nicio sumă fix în prima zi din noul an. 

MOTIFSIO este un brand de huse personalizate, care pune accent pe calitatea produselor sale!