Pe site-ul Ruvix găsești cele mai cool produse marca PopSockets, dar și cele mai noi colecții de accesorii PopSockets. Toate acestea se pot transforma, așa cum aminteam mai sus, în daruri inovative, utile și inspirate pentru colegi, prieteni, familie și, în general, pentru toate persoanele care apreciază cadourile creative.

Top 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre originalele PopSockets

Știm că ești curios/curioasă să afli de ce este atât de populară gama Popsockets, așa că, în cele ce urmează, îți prezentăm cinci lucruri care transformă aceste cadouri în „must have”-ul momentului. 

Sunt originale

Când achiziționezi un produs PopSockets de pe site-ul Ruvix, ai garanția că este 100% original. Așa cum probabil știi, PopSockets a fost, inițial, o idee de business inovativă, care a prins contur în 2012, atunci când David Barnett, care era la vremea aceea profesor de filosofie, și-a dat seama că pe piață nu există nicio variantă de a personaliza accesoriile lui preferate, așa că s-a gândit să creeze el însuși una. Rezultatul nu a fost doar pe placul lui, ci și pe gustul a 30.000 de cumpărători: acesta este numărul-record de PopSockets vândute de compania lui Barnett în primele luni de viață. Așa că, DA!, pe site-ul Ruvix găsești accesoriile originale, marca David Barnett. 

Sunt trendy

Știm, ca și noi, probabil nici tu nu ești dornic să ai ceea ce are deja toată lumea, însă dacă plănuiești să faci cadou un obiect din gama PopSockets, atunci lucrurile se schimbă radical: cel care îl primește va fi, cu siguranță, încântat, pentru că gama PopSockets este foarte populară în acest moment în toată lumea. Așadar, îndrăznește să alegi un accesoriu, să îl împachetezi într-un mod cât mai fistichiu, iar încântarea celui care îl primește va fi, cu siguranță, mai mult decât autentică.

Nu sunt doar trendy, ci și foarte utile

Fie că le cumperi pentru tine sau pentru a le face cadou, aceste simpatice accesorii au și avantaje de natură practică. Odată ce achiziționezi unul, poți să spui adio selfie-urilor neclare și să scapi de grija telefonului atunci când te afli în mișcare. 

Am uitat să îți spunem că PopSockets te ajută și în cazul în care ești o persoană pasionată de multitasking: cu PopSockets este simplu să îți atașezi telefonul pe marginea laptopului, astfel încât mâinile tale să nu mai fie nevoite să țină telefonul. Texting-ul cu o singură mână și video conferințele care nu îți „blochează” mâinile sunt doar două dintre lucrurile pe care le vei putea experimenta datorită PopSockets. 

Le poți personaliza

Pe lângă faptul că sunt foarte utile și la modă, PopSockets pot fi personalizate după bunul plac. Tot ce trebuie să faci este să aplici baza adezivă pe partea din spate a carcasei și în mai puțin de câteva secunde te vei putea bucura de cel mai cool și mai sofisticat suport pentru telefon. Iar dacă, așa cum aminteam mai sus, te gândești să folosești PopSockets pe post de cadou, atunci sfatul nostru este să te documentezi temeinic și să personalizezi accesoriul cu elemente care știi că sunt pe placul destinatarului. Reacția va fi, cu siguranță, una pe măsură!

Sunt atât de multe încât îți va fi greu să alegi doar unul

Fie că ești în căutare de un model PopSockets pentru telefon sau tabletă, pe Ruvix.ro găsești colecții care vor fi chiar și pe placul celor mai pretențioși destinatari: PopGrip Generația 1 (PopSockets clasice) și PopGrip Generația 2 (colecția de PopSockets din 2019). Singura problemă pe care ai putea-o avea va fi să alegi doar un singur model. Sunt atât de multe și atât de colorate încât cel mai probabil vei sfârși prin a comanda nu unul, ci un întreg set.

În concluzie, te așteptăm în lumea PopSockets cu cele mai cool produse, dar și cu cele mai noi colecții de accesorii. Utile, trendy și personalizabile după bunul plac, accesoriile PopSockets te vor încânta, cu siguranță.

Sursa pozelor este pixabay.com/ro.