Descoperă topul nostru, al bluzelor pe care să le găzduiești în dressing în acest sezon. Vezi care sunt modelele ce te vor scoate din „încurcăturile stilistice” ale anului viitor!

Top bluze pentru 2019: clasamentul de consultat pentru un stil desăvârșit

Topul de mai jos te va duce drept în grațiile modei! Influențele din 2019 aduc din nou în centrul atenției bluzele și cămășile, cele care pierduseră în trecut teren important în fața hanoracelor sport. Deși curentul atleisure mai palpită încă, el nu mai e cu siguranță la fel de adulat precum în anii trecuți.

Cu alte cuvinte, află cu ce să înlocuiești estetica sport: topul bluzelor care fac ravagii acum!

Bluza cu paiete

https://www.instagram.com/p/Bq0BdCgAV5M/

Nu ne mai săturăm să lăudăm paietele pentru potențialul imens pe care îl au în transformarea stilistică a garderobei noastre. Așa cum ți-am spus, paietele nu mai decorează acum doar rochii sau fuste, ci sunt presărate pe pulovere, pe jachete, pe cămăși, fiind purtate cu la fel de multă pasiune ziua ca și seara. Iar strălucirea e o idee la fel de bună de sărbători ca în 2019: optează pentru un top delicat, cu paiete, și poți apela la orice în restul ținutei.

Bluza scurtă

Crop top-ul a făcut ravagii în sezoanele trecute, iar acum se află din nou pe buzele tuturor, deși într-o interpretare ușor diferită. Renunțăm la topurile și la tricourile cu vedere la abdomen, specifice anilor 90, și adoptăm acum bluze de toată frumusețea. Optează pentru mâneci pline de personalitate și pentru umeri bufanți, alegând să te apropii mai mult de estetica anilor 80. Blugii și o pereche de pantofi cu toc sunt complimentele perfecte pentru această ținută.

https://www.instagram.com/p/Brg2ha-D6cX/

Bluza cu transparențe

Senzualitatea apare în topul nostru prin intermediul unei bluze care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă. Se poartă atât bluzele transparente în totalitate, în nuanțe de alb sau în tonuri diafane, dar și cele care presupun doar câteva suprafețe prin care pielea este vizibilă. Exemplul de mai jos, de la Zimmermann, purtat alături de o pereche de pantaloni scurți, este must-have!

https://www.instagram.com/p/BqpYOIRgP2X/

Bluza cu umerii goi

Odată cu venirea primăverii, vom dori cu siguranță să ne afișăm umerii căldurii căreia i-am dus prea multă vreme dorul. Este motivul pentru care adorăm, pur și simplu, bluza cu umerii goi. Optează pentru imprimeuri la modă, așa cum este cel tip piele de șarpe. Completează cu fuste midii romantice sau cu o pereche cool de jeans!

https://www.instagram.com/p/Bq_I-YwALCP/

Bluza albă

Demult nu a mai fost cămașa albă, simplă, atât de prețuită ca acum. Moda încearcă să își redescopere rădăcinile clasice în timp ce se joacă și apelează în cursul acestui demers la cămașa albă, nemuritoare. Adoptă un model de calitate, care să îți stea alături și peste ani, și combină cu fuste, cu cizme peste genunchi, cu blugi sau poartă pe sub rochiile verii tale.

https://www.instagram.com/p/BrfwFhfASX3/

Bluza cu umerii accentuați

Umerii masivi, caracteristici anilor 80, revin în centrul atenției, dar nu mai decorează doar sacouri cu aer masculin. Acum, ele sunt plasate strategic pe pulovere, pe topuri, pe cămăși. Dacă descoperi o bijuterie precum cea din imaginea de mai jos, un pulover în nuanțe aprinse, cu umeri accentuați, ai mare nevoie de el. Asociază cu pantaloni de piele sau cu mom jeans.

https://www.instagram.com/p/BcfZRAVDrjx/

Bluza cu imprimeu

Încheiem topul bluzelor la modă din 2019 cu un model artistic, plin de personalitate. Se ia o bluză și se asociază cu cel mai fabulos imprimeu pe care îl găsești. De la pielea de șarpe, despre care știm deja că a făcut furori, la printuri asbstracte, flori, desene creative, totul este permis. În 2019, asociază cu itemuri simple, ca să reliefezi toată splendoarea acestui model cu totul și cu totul deosebit.

https://www.instagram.com/p/Bn32teuHUiD/

Dacă te-a cucerit această abordare, vezi aici modele la cămăși de damă în cele mai fanteziste imprimeuri!

Modelul cu stele colorate este perfect pentru firile visătoare, iar cel cu picățele negre și volănașe va fi pecetea de rafinament de care au nevoie toate ținutele tale! Vei arăta demențial în aceste articole, îți promitem!

Bluza bleumarin cu stele colorate Celeste

https://www.dasha.ro/bluze-dama/bluza-bleumarin-cu-stele-colorate-celeste-141299.html

Bluza galben mustar cu picatele negre si volanase Penelopa

https://www.dasha.ro/bluze-dama/bluza-galben-mustar-cu-picatele-negre-si-volanase-penelopa-141320.html

Acesta este topul nostru de bluze la modă în 2019 ! Inspiră-te din alegerile noastre și începe anul cu un stil desăvârșit, perfect ancorat în tendințe !