Pentru că sunt perfecte acestui sezon, iată 6 idei de asortare:

Rochia tricotată cu cizme lungi

Cizmele peste genunchi se poartă tot timpul. O ținută chic, modernă și tinerească este compusă dintr-o rochie tricotată, cizmele peste genunchi, geaca de piele și un plic supradimensionat. Opțional poți să porți o pălărie și o vestă îmblănită. Această ținută este perfectă pentru ieșirile în oraș, seara, cu prietenii.

Rochia tricotată purtată cu maletă, mănuși lungi și jachetă.

Dacă ai prin garderobă o rochie tricotată cu mânecile scurte și nu ai știut cum să o asortezi, acum vei afla. Poartă o maletă sau o bluză mai groasă, strâmptă, cu mâneci lungi și rochia tricotată. Această ținută este ideală pentru zilele în care mergi la birou. Pentru o ținută de seară, poți alege în locul maletei, mănuși lungi sau o jachetă.

Rochia tricotată cu botine și cardigan

O altă combinație reușită este formată dintr-o rochie tricotată accesorizată cu un cardigan lung. Poartă-le împreună cu o curea sau cu o pălărie. Dacă vrei să ai un look și mai interesat, poartă rochia tricotată cu un dress mat, o pereche de botine și un șal.

Rochia tricotată și haina de blană

O ținută reușită pentru birou este formată din rochia tricotată și un cojocel. Accesorizează-te cu o curea subțire pentru a-ți scoate talia în evidență, o geantă cu mânere scurte și cel mai important încălțăminte cu toc, de preferat cizme lungi, și vei creea un look office și elegant.

Rochia tricotată și cizmele ugg

   Foarte multe femei aleg să-și creeze un look casual format dintr-o rochie tricotată și o pereche de cizme UGG. Pentru a-i adăuga un plus ținutei tale, accesorizeaz-o cu un cojoc și o geantă cu baretă lungă. Pentru geantă, recomandarea noastră este să o porți doar pe un umăr, ci nu cross-body. Așa va arăta mult mai chic.

Rochiile tricotate lungi, în dungi

Rochiile tricotate cu dungi și lungi sunt în tendințe și în acest sezon. Pentru o astfel de rochie poți alege nuanțe neutre precum bej cu dungi albe. Îți poți completa ținută cu o jachetă bej din piele întoarsă și botine negre. Acest tip de ținută este potrivită pentru zi, poate chiar și pentru mersul la birou.

Așadar, cu o rochie tricotată poți să-ți creezi cel puțin 6 ținute moderne, chic și călduroase. Găsești rochii tricotate la Dyfashion potrtivite pentru acest sezon.