Volkswagen Golf 2.0, lansat în anul 2016

Acest model compact se află în topul preferințelor cumpărătoarelor. Este o mașină versatilă, sigură, dar și economică, cu un design conservator, dar elegant. Ideală atât pentru oraș, cât și pentru drum lung, este modelul la care râvnesc femeile independente și calculate, care se deplasează frecvent cu mașină. Are suficient de multe dotări pentru a crea nivelul minim de confort și este genul de mașină potrivită pentru orice vârstă. Cutia de viteze este manuală, iar combustibilul este motorină, fiind un autovehicul Euro 6.

MINI Countryman Cooper din 2020

Din totdeauna femeile au iubit mașinile Mini Cooper. Sunt acele vehicule chic, și – totodată – practice, care ușurează experiență condusului și facilitează parcarea. Mini Cooper are performanțe ridicate și un design care impresionează până în cele mai mici detalii. Vine la pachet cu scaune încălzite electric, computer de bord, voice control, volar multifuncțional, distance warning system, hill-start asist și alte dotări ultra-moderne care oferă confort și siguranță. Iată un alt model preferat de femeile independente!

BMW X5 xDrive40d din anul 2016

Afirmația conform căreia toate femeile preferă mașinile mici și compacte e un mit. Gusturile sunt extrem de împărțite și diferă în funcție de personalitate, stil de viață, stil de condus și, bineînțeles, statutul financiar. Din top-ul mașinilor achiziționate de femei nu lipsește BMW X5 xDrive40d din anul 2016, un vehicul sigur, puternic, ultra-dotat rapid și foarte atractiv. Mașina aceasta oferă o experiență superioară de condus și un nivel de confort peste așteptări. Toate dotările sunt de ultimă generație. E o alegere wow!

Mercedes-Benz GLS 400 4Matic din 2016

Femile iubesc SUV-urile, în aceeași măsură în care preferă Mini Cooper-ul. Un model peste care nu putem trece cu vederea este 1. Mercedes-Benz GLS 400  din 2016, cumpărat tot mai mult de reprezentantele sexului feminin. Cu tracțiune 4 x 4 și cu trapă decapotabilă, acest vehicul este tot ce ți-ai putea dori, dacă ești o femeie independența, cu spirit de aventură și iubitoare de drumeții. Aspectul este ultra-modern, până în cele mai mici detalii. Mercedes – Benz GLS 400 de culoare roșie a fost cel mai achiziționat model.  

Fiat 500 Sport Automat din 2020

Dacă eșți o femeie care preferă vehiculele cât mai mici, mai compacte și cu un design drăguț, atunci acest model ți se potrivește, fără dar și poate. Este vehiculul cel mai accesibil că preț din toată această lista, care se bucură de popularitate, mai ales în rândul soferitelor începătoare. Este prevăzut cu cutie automată.

Auto-leasing.ro, nr.1 în auto rulate pentru femei

Auto-leasing.ro este nr. 1 în auto rulate pentru reprezentantele sexului frumos. Dacă ai nevoie de sprijinul specialiștilor pentru a alege cel mai bun model de autoturism pentru tine, îl găsești aici. 

Echipa de la Auto-leasing.ro este orientată spre client, comunicativă și formată – exclusiv – din experți. Ai prețuri accesibile, o gamă variată de autoturisme, beneficii atractive și chiar discounturi de sezon. Alege inspirat mașina ta!

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: [email protected]