Da, fondul de ten ar merita o medalie, atât de util se dovedește pentru look-ul nostru final. Noi am adunat în rândurile de mai jos variantele adulate de make-up artiștii de pretutindeni, care au primit laude peste laude. Vezi despre ce e vorba în rândurile de mai jos!

Make-up artiștii au decis: acestea sunt cele mai bune fonduri de ten

Fondul de ten reprezintă baza în machiaj, iar aceste cuvinte sunt suficiente pentru a nuanța cât de important este pentru look-ul tău final. Un fond de ten bun nu ascunde doar imperfecțiunile și urmele de acnee, dar se dovedește eficient și în misiunea de a uniformiza nuanța tenului, de a conferi luminozitate pielii și de a crea un finiș impecabil. Însă un produs cu adevărat special are și alte virtuți: hidratează sau matifiază, după nevoi, protejează de radiațiile solare sau de poluare, previne îmbătrânirea prematură a tenului. Da, fondul de ten ne oferă toate motivele pentru a-l considera un adevărat erou.

Descoperă în rândurile de mai jos câteva dintre cele mai apreciate variante de fond de ten profesional. Îți prezentăm un clasament realizat de cei mai reputați make-up artiști, așa că ai toate motivele să îi acorzi toată încrederea ta!

BB Cream cu SPF 15 Bruno Vassari

Responsabile în mare parte pentru frumusețea strălucitoare a asiaticelor, formulele de tip BB Cream au devenit celebre atunci când am descoperit că superbele femei din Orientul Îndepărtat arată cu zeci de ani mai tinere decât vârsta din buletin, iar machiajul lejer, hidratant, e un motiv important pentru prospețimea lor.

Bruno Vassari ne propune una dintre cele mai eficiente variante de BB cream de pe piață la ora actuală. Crema BB asociază capacitatea de camuflare medie a unui fond de ten cu protecția și hidratarea acordate de o cremă. Astfel, fondul de ten este util în a ascunde toate urmele de acnee sau imperfecțiunile, dar oferă în același timp tenului un cumul de ingrediente hidratante, un aspect pe care merită să îl iei în considerare mai ales pe timp de iarnă. Nu putem uita nici de factorul de protecție solară de 15: în contextul în care radiațiile solare au devenit principalul dușman al tenului și o cauză esențială a îmbătrânirii tenului, este evident că această funcție a fondului de ten ne preocupă peste măsură.

De asemenea, crema BB de la Bruno Vassari are și efecte formidabile de uniformizare a culorii pielii. Va oferi un aspect radios și luminos, de ten impecabil, fiind în același timp lejer și incredibil de ușor. Adio, aspect de mască, nu mai e nicidecum vorba despre așa ceva.

Nu în ultimul rând, produsul se dovedește ideal atât pentru tenul uscat, grație capacității sale de hidratare, dar și pentru cel gras, prin prisma abilității de a micșora porii și de a controla luciul inestetic. E un must-have pentru toate tipurile de ten și nu e de mirare că e atât de adorat de make-up artiștii de pretutindeni!

Bruno Vassari BB CREAM SPF 15 – Crema fond de ten cu spf 15 nr.1 30 ml

https://www.pastel3.ro/products/bruno-vassari-bb-cream-spf-15

Fond de ten cu efect de lifting PAESE LIFTING FOUNDATION

Așa cum ți-am povestit, fondurile de ten moderne se implică și ele în lupta împotriva îmbătrânirii premature a tenului. Unul dintre cele mai bune exemple în acest sens este PAESE LIFTING FOUNDATION, un fond de ten care promite să îți ofere un ten cu aspect vizibil mai tânăr.

Produsul impresionează grație formulei ce diminuează optic ridurile. Tenul tău va fi mai luminos, mai ferm și mai proaspăt, de parcă cineva ți-ar fi șters cu o baghetă magică ani buni de pe chip. Iar machiajul aplicat ulterior va arăta mai fabulos ca niciodată.

Un alt atu care i-a convins pe make-up artiști este legat de textura ușoară, care se topește luxuriant atunci când atinge pielea ta. E un avantaj de care vei fi cu atât mai mândră cu cât majoritatea formulelor cu efect de lifting se dovedesc mult prea consistente și greoaie.

Bineînțeles, produsul se caracterizează printr-o capacitate medie spre ridicată de a camufla imperfecțiunile, un alt punct pozitiv care te va convinge. Urmele de acnee și coșurile vor fi camuflate cu succes, iar pielea ta va arăta mai bine ca niciodată.

Nu în ultimul rând, fondul de ten PAESE LIFTING FOUNDATION te cucerește cu capacitatea sa de a catifela pielea. Aceasta redevine atât de mătăsoasă, încât vei avea nevoie constant să îți reamintești că nu ai voie să o atingi!

PAESE LIFTING FOUNDATION (fond de ten cu efect de lifting)

https://www.pastel3.ro/products/paese-lifting-foundation-fond-de-ten-cu-efect-de-lifting

Fond de ten mineral compact Bella Pierre Compact Mineral Foundation

Multe dintre fondurile de ten de pe piață acoperă imperfecțiunile în mod eficient, dar dau greș în ceea ce privește compoziția, conținând substanțe artificiale, parabeni, compuși cu potențial periculos, care pot agrava în timp problemele de care suferă pielea ta. De aceea, apreciem cu atât mai mult fondul de ten profesional care deschide topul 3 al make-up artiștilor, Bella Pierre Compact Mineral Foundation. Cu un conținut bogat în pigmenți minerali puri și ulei de jojoba, produsul hrănește tenul și îl îngrijește în profunzime, cu efecte cu totul fabuloase.

Un alt atu al formulei, datorată la rândul ei compoziției minerale, este legată de protecția pe care o oferă împotriva radiațiilor solare.

De asemenea, un alt aspect pe care make-up artiștii îl apreciază la fondul de ten Bella Pierre Compact Mineral Foundation este legat de versatilitatea sa. Produsul are o capacitate ridicată de acoperire, formatul compact permițându-i să fie utilizat și pe post de corector și de pudră. Vei fi impresionată de acest atu mai ales atunci când vei constata că nu mai ai nevoie de alt produs în geantă: îl incluzi în poșetă și poți sta liniștită pe tot parcursul zilei. Mai departe, formatul compact, de dimensiuni reduse, îți garantează că nu te va deranja nicidecum. Iar disponibilitatea în 10 nuanțe e întotdeauna un atu!

Fond de ten mineral compact- Bella Pierre Compact Mineral Foundation 10 gr (10 nuante)

https://www.pastel3.ro/products/bella-pierre-fond-de-ten-mineral-compact-compact-mineral-foundation

Fond de ten fluid PARISAX

Dacă suferi de pe urma imperfecțiunilor tenului, e clar că un fond de ten ușor sau un BB Cream te va dezamăgi, fără îndoială. Aici intervine fondul de ten de la Parisax, pe care make-up artiștii din toate colțurile lumii îl aleg pentru capacitatea sa ridicată de a acoperi imperfecțiunile. Te vei trezi cu un ten impecabil, uniform, luminos, într-un cuvânt, perfect!

Textura e un alt aspect pe care îl vei lăuda încă de la prima utilizare. Fluid, confortabil, fondul de ten se aplică extrem de ușor, alunecă pe piele într-un mod plăcut și este foarte ușor de uniformizat. Îl poți întinde cu degetele, cu pensula, cu beauty blender-ul, cu orice îți surâde.

Însă poate funcția sa cea mai importantă este cea legată de netezirea și perfecționarea texturii tenului tău. Fondul de ten este matifiant, dar acționează și asupra urmelor lăsate de descuamarea pielii, acele particule exfoliate care compromit aspectul oricărui machiaj. Este motivul pentru care make-up artiștii de peste tot îl recomandă pentru fiecare tip de ten!

PARISAX FOND DE TEN FLUID

https://www.pastel3.ro/products/parisax-fond-de-ten-fluid

Fond de ten hidratant PAESE Liquid Powder Double Skin Aqua

Încheiem în mod victorios topul nostru cu una dintre cele mai avansate formule de pe piață, cea aparținând fondului de ten PAESE Liquid Powder Double Skin Aqua. Destinat tenului uscat sau celui matur, acest produs impresionează cu compoziția sa, care conține un cumul de vitamine extrem de importante pentru piele (A, C, E și F), ce hrănesc în profunzime. Vei constata astfel nu numai că tenul tău e perfect, uniformizat, impecabil, dar și că devine mai frumos pe zi ce trece, un atu pe care pur și simplu nu îl poți trece cu vederea.

Impresionant este și efectul de iluminare a pielii. Spre deosebire însă de multe formule de pe piață, care doar conferă un look radiant la exterior, Paese pare că cerne o luminozitate din interior, aducând-o la suprafață. Este, firește, efectul vitaminei C din compoziție.

Produsul mai trece un test important: camuflează în mod eficient imperfecțiunile și îți oferă acel look impecabil la care ai visat.

Vei realiza că ajungi pur și simplu să îl adori: un fond de ten care face bine la interior și la exterior. Cum să nu fii de acord cu decizia make-up artiștilor?

PAESE Liquid Powder Double Skin Aqua

https://www.pastel3.ro/products/paese-liquid-powder-double-skin-aqua

Specialiști în domeniu, make-up artiștii au decis: acestea sunt formulele de fond de ten care sunt demne de inclus în topul celor mai bune. Testează-le eficiența!