Sezonul următor se anunță a fi excepțional, mai ales dacă ne luăm după tendințele cu care se laudă. O să ne decidem oare ușor între explozia de culoare și cea de creativitate? Partea bună este că diversitatea de stiluri de la clasic la ultra original e atât de mare încât va fi o plăcere să faci shopping în perioada următoare. Cu atât mai mult pentru ocazii speciale cum ar fi petrecerile de Valentine’s Day, Dragobete, 8 Martie!

Iarnă 2020 ne-a adus din nou în atenție tendințele sofisticate ale anilor ’70 și ’80 pentru rochiile de ocazie de la Fashion Days. În primul rând mânecile supradimensionate pe o rochie mini, putem spune că iubim această tendință clasică, dar atât de fresh. Ai deja o nouă piesă favorită cu volum pentru acest sezon? Dacă nu, avem câteva ponturi utile pentru cum vei putea purta acest trend în cel mai bun mod.

Culori puternice

Pentru început ce trebuie să știi e faptul că urmează un sezon în care e loc de mult mai multă culoare. Rozul ne va surprinde cu nuanțele lui pudrate, violetul va căpăta un aer imperial iar albastrul va deveni o portiță de scăpare dacă eșți o fire visătoare. Cam așa sună profeția cromatică pentru 2020. Sigur, primăvara o să aducă și clasicele culori galben, albastru cobalt, portocaliu dar și ceva în plus: camel, kaki și un bej extrem de deschis, aproape ivoire.

Nuanțe metalizate

Nuanțele metalizate sunt întotdeauna un must have în perioada petrecerilor, dar acum acestea sunt și mai cool, mai îndrăznețe și mai rafinate decât știai. Răsfață-te cu ajutorul unor țesături de lux în tonuri strălucitoare de auriu, argintiu și bronz, alege piese care au texturi reflectorizante, lucioase și irizate și cumpără neapărat rochii pentru seară care sunt din lurex sau care au pe ele aplicații precum paietele, perlele și țintele.

Dantelă romantică 

Dantela este ușoară. Mai mult, transparența ei jucăușă o transformă într-un material foarte căutat de designeri. Spuneam mai sus de inspirația anilor ’70! Ei bine, imaginează-ți rochii lungi sau midi din dantelă, a căror formă se va transforma când ești în mișcare. Idei dintre cele mai ingenioase vor ieși la iveală așa că sezonul ăsta caută rochii sau bluze din dantelă și o să faci impresie în jur!

O altă tendință majoră pentru anul acesta este combinația clasică alb negru, prezentă pe catwalk indiferent de an sau sezon. Piese vestimentare, accesorii, suprapuneri, totul va fi guvernat de această regulă universală: folosește minimalismul monocrom în avantajul tău la evenimente speciale!