Forma corpului influenteaza gasirea rochiei perfecte, deci e bine sa stii ce nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba. Modelele (re)apar si transforma in functie de tendintele dictate de sezon, ca atare orice iubitoare de fashion trebuie sa stie pe rochii se poate baza atunci cand vine vorba de evidentierea siluetei.

Rochia scurta

Acest model de rochie trebuie sa se regaseasca in dressingul tau mai ales daca natura te-a inzestrat cu niste picioare frumoase. Si daca esti posesoarea unor asemenea minunatii de ce sa nu fii mandra si sa le evidentiezi cu stil?!

Rochia scurta se poate purta atat in timpul zilei cat si seara, diferenta o poti realiza prin accesoriile cu care alegi sa armonizezi outfitul.

Daca inca nu ti se pare ca ai suficiente, poti arunca cateva priviri in magazinele care au rochii scurte de la WeLoveCouture.  

Rochia cu accentul pus pe talie

O rochie cu croiala tip A poate avea dubla intrebuintare: pe de o parte iti pune in evidenta talia, (iar atentia este indreptata catre aceasta parte), iar pe de alta parte iti poate ascunde mici defecte in partea de jos a corpului (de exemplu, picioare mai plinute). Pentru aceasta optiune, ia in calcul ca materialul din care este confectionata rochia sa nu fie unul care sifoneaza usor.

Rochia de seara lunga

Pe aceasta nu o vei purta atat de des, insa este rochia care iti va aduce numeroasea precieri si complimente daca stii cum sa o alegi. Pretabila evenimentelor speciale, rochia lunga poate avantaja mai multe tipuri de silueta atata vreme cat stii cum sa iti scoti in evidenta atuurile. Detaliile fac diferenta, deci este esential ca materialul, cusaturile si aplicatiile sa fie de bun gust. Ea trebuie sa fie facil de purtat, sa nu limiteze miscarile si sa nu creeze senzatia de “obiect vestimentar care te poarta”.  

In plus, este rochia care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba oricare ar fi stilul pe care il adopti in viata de zi cu zi.

Rochia mulata

Da, rochia stramata pe corp trebuie sa fie purtata de o silueta zvelta si bine proportionata. Daca ar fi sa vorbim despre tipul de silueta caruia i se potriveste cel mai bine, cel de clepsidra ar fi alegerea noastra. Rochia mulata se potriveste oricarei ocazii, insa este bine ca ea sa fie “temperata” din punct de vedere stilistic si sa nu se duca intr-o zona ieftina sau vulgara.