Trandafiri galbeni, pentru personalitatea exuberanta a Andreei

Etimologia numelui de “Andreea” desemneaza personalitatea energica a purtatoarei. Independenta si dornica de a a domina, Andreea este o fata care face fata oricarei situatii, tocmai datorita pozitivitatii sale, dar si intuitiei foarte bune pe care o are. Firea entuziasta si foarte activa a Andreei este completata perfect de vitalitatea si bucuria pe care o transmit trandafirii galbeni!

Flori roz, pentru latura empatica a Andreei

Desi au tendinta de a fi egoiste, persoanele care poarta acest nume au si o latura foarte sensibila. Ele reusesc sa intelega foarte bine nevoile celor din jur, atunci cand vor acest lucru. Chiar daca mai au inca multe de invatat la capitolul “altruism”, fetele si femeile cu numele de Andreea devin uneori mult prea afectate de problemele celorlalti, avand tendinta de a dramatiza. Asadar, buchetele de flori roz le vor ajuta pe acestea sa regasesca echilibrul perfect intre egocentrism si altruism!

Verdele, culoarea reprezentativa a Andreei

Din punct de vedere cromatic, se crede ca nuanta reprezentativa a acestui nume este verdele, iar asta pentru ca, in simbolistica populara, verdele inseamna speranta. Andreea va fi intotdeuna o persoana visatoare, care va nu iti va pierde niciodata increderea ca tot ceea ce si-a propus ii va reusi. Ce-ar fi ca anul acesta sa iti surprizi iubita, sora, mama sau o prietena a carui onomastica o celebrati pe 30 noiembrie cu un trandafir criogenat de culoare verde?

Buchete de flori deosebite pentru Andreea, o persoana atrasa de frumos

Andreea este o fata care apreciaza bunul-gust si care are o slabiciune pentru lucrurile fine, pline de rafinament. Cu ocazia onomasticii sale, alege un cadou care sa ii depaseasca asteptarile si alege dintre buchete de flori de lux care sa o vor uimi. Maison d’Or creaza aranjamente speciale, de flori in cutii sau de buchete de flori, care pot veni insotite de diverse cadouri.

Celebreaza Sfantul Andrei cu stil! Comanda buchetele de flori de la Maison d’Or si daruieste un cadou in tendinte!